![]() |
Arsel haklı.. Kulüp profösyonelce yönetilmiyor, bakkal dükkanı işletiyorlar sanki... Ne bir basın ve medyaya karşı uygulanan bir strateji var, ne doğru dürüst bir transfer politikası, ne de konuşmayı bilen bir yönetici... |
Bu ne kardeşim başkan da hiç bi ağırlık yok karı gibi herkes dedikodu yapıyo arkasından her yönetici ön plana çıkmaya çalışıyo Demirören bu arada ne b.k yiyo onu anlamadım |
kolot sayesinde herşet olabiliriz bu yönetimle beraber ne yapcaz işte |
Valla ben colotun olumlu bişe yaptığını görmedım elını attığı her transfer yattı :2 aydır avrupada ama sadc cısseyı alabldler onuda nasl aldılar bılmyrm hayret ettım. Arselın söylemek ıstedği para değil akıl ön planda olması ayrıca şuan açık ve net bjk olarak medyada 3 cu takımız.En son bızden bahsediliyo ama serdar bilgili zamanında 1 cı sıradaydık yönetımde çok başarılıydı özellikle de husnu gürelı abımız.Arsel ben proje yaptım bıtırmek üzereyım hemde hıçbir karşılık beklemeden ama colot beyın yuzunden gönderılıyo. Bence bu yapılan etık değil kadının açıklaması ıse haksızlığa uğrayıp anlık bır konuşma yapmış ve dıokı yönetımımız böyle dengesiz yönetılırse dahada borç altına gırıp dahada başarısız hale gelıceğimizi söyluyo çokta haksız değil bence tabı herkesn düşüncesi kendıne. |
demirören bos bi insan bi kere..hıh.. |
Beşiktaş genel kurulundaki şahsiyetler sağolsun. Kendileri çok zeki olduğu için bu belayı taraftar çekiyor. Helal olsun yaşlı bunaklara. |
parayla koltuk satmak en büyük hataydı |
kolotu da al git! |
senn gibilerle evet haklısın anca 3.oluruz..ama mumkunse bekleme yapmayıp kapı tarafına yanasırsanız en ii takım biz oluruz ;) |
doğru söylemiş helal olsun kadına be |
Türkiye`de Saat: 16:15 . |