![]() |
Beşiktaş'ın askeriyim ''ceLaL koLat'' İlginç çıkışları ve sivri demeçleri nedeniyle bazı çevrelerden tepki gören Beşiktaş Kulübü Futbol Şubesi Sorumlusu Celal Kolot, eleştirilere yanıt verdi. İnsanların kendisini tanımadan yorum yaptığını belirten Kolot, her zaman için Beşiktaş'ın menfaatleri doğrultusunda hareket ettiğini belirterek şunları söyledi: "İnsanlar benimle konuşmadan, tanıma gereği bile duymadan eleştiride bulunuyorlar. Benim, param sayesinde yönetime girdiğimi iddia ediyorlar. Bu iş sadece para değil yürek işidir. Kaldı ki, benim bugüne kadar ağzımdan para lafı bir defa bile çıkmamıştır. Ben hizmet adamıyım, Beşiktaş'ın askeriyim. Beşiktaşlılık bana göre takım sevgisinden öte bir ahlak anlayışıdır. Beşiktaşlılık, rakiplerini aşağılamak değil, saha içinde futbolla ve tribünde esprilerle üstünlük sağlamaktır." Celal Kolot, istifası istenen yönetici Gülnaz Arsel'e karşı kaba söz kullandığı iddiasını da yalanlayarak, "Hayatım boyunca kullanmadığım kelimeleri söylemişim gibi yazıyorlar. Ayıptır" diye konuştu. |
ilk yorum Benden senın bu takImda kALman ayıp koLat artIk bIrak bizi askere ihtiyacımız yok !!!! |
yeter ya askerde görevden atılma yok mu :D |
Beşiktaşlılık Rakipleri Aşşagılamak Değilse Neden Kalliye Annem Yaşında Diyorsun Be Adam.. ;) |
en azından sürsek mi bi yere:D |
senden asker bile olmaz :D:D biraz düzgün konuşsa varya hiç bir şey söylemicem ama hergün değişik değişik komik açıklamalar yapıyor :D |
Paralı asker :D:D |
Büyükanıt Paşa atsa şunu.. Irak'a barış gücü olarak gitsin tek başına |
sürün bunu iraka:D görsün askerlik neymis beyfendi;) |
Alıntı:
|
Alıntı:
Ortada bir ayıp varsa ya da hata varsa, c. kolot un yönetim kurulu koltuğunda oturması. Beni tanımadan eleştiriyorlar diyor, yöneticilik tanışmakla değil, yapılanlarla ve yapılamayanlarla ortaya konur. bana c. kolot un Beşiktaş için ortaya koyduğu somut bir proje, yada yaptığı somut bir iş gösterebilirmisiniz? Şu ana kadarki icraatlarıyla C. Kolottan bırakın Beşiktaş yöneticiliği, apartman yöneticisi bile olacağını sanmıyorum. |
Alıntı:
|
ŞEHİT OLASICA :D |
Alıntı:
|
:dontknow: COlot of SNA teskere verıp geldiğin yere göndermek lazım:biggrin::biggrin::biggrin::biggrin: Senın gbı asker ıstemıyoruz yarardan çok zarar verıosun.DAha ne kadar tanıtabılırsnkı kendnı yeternce tanıdk saol.:alberteinstein: |
Alıntı:
|
ne askeri ya... isler kötü giderse ilk olarak senin kafan yuvarlanacak:D |
askerlerin adını kirletiyor bu adam :) |
Türkiye`de Saat: 05:21 . |