![]() |
hey Allah ım yarabim geçen yıl anamıza sövdüler,şimdi de her normal insanın yapması gerekeni mecburıyetten yaptılar sizde hemen kardeş klüp ilan ettiniz.ben o küfürleri hazmedemiyorum.siz hazmediyorsanız birşey diyemem.ama inanıyorumki sizde hazmedemezsiniz;)salavat nasıl çekilirmiş görecekler bu yıl inönüde.bu sefer kümeye değil marsa gönderecez onları. |
neden herkes birleşmek için böyle ölümleri, üzüntüleri bekliyor, biraz akıl biraz mantık yeterliydi bursasporla aramızdaki anlaşmazlığın (tek taraflı bizce bir sorun olduğunu sanmıyorum) son bulması için |
Yaw nevar bunda anlamadım.Onlar görevini yaptı bizde görevimizi yapıp teşekkür etmeliyiz.Alla Alla ölüm yaa bu başka şeye benzermi???Sanki herşeyi unuttuk bu hareketleriyle.Biz neyi unuttukki bunu unutalım.Sadece beşiktaşlılığımızı gösterip teşekkür ettik okadar.Kim kardeş kulüp ilan ediyor onları.Cevabımızı sahada veririz biz merak etmeyin. |
çok doğru bi hareket bence... ne gerek var beyler adamlarda kavgalı ama başsağlığı dilemeyi de bilmişler... bi de terslenirlerse böyle bi davranış üzerine o bizim ayıbımız olur... |
Buzullardaki buzlar erir Küresel ısınma olur Her yer yeri su basar, Hatta ateş olur heryer Ama o buz erimez kardeşim. |
yok ogle barismak felan.. tmm Bassagliigi diliyor ..yapmalaari gerek zaten ttm bitti .. barismak ASLA.. |
insanlık yapmışlar bakalım ligde ne olcak |
gene kuf ederlerse busefer burdakı maca onları denızde bogarız artık hepsının cenazesını yollarız ALLAH AFEDER Ç@RŞI AFETMEZ |
çarşı katliam işinedemi girdi :D:D girmediği sektör yok yani |
Türkiye`de Saat: 09:34 . |