![]() |
FIFA: Parayı ödeyin FIFA: Parayı ödeyin FATİH DOĞAN FIFA; CAS ve İsviçre Federal Mahkemesi'nin "Beşiktaş, Del Bosque'ye 8.5 milyon euro tazminat ödemeli" şeklindeki kararının uygulanmasını istedi.. Beşiktaş'a kötü haber. Türkiye Futbol Federasyonu'na bir yazı gönderen FIFA, siyah- beyazlı kulübün; CAS ve İsviçre Federal Mahkemesi'nin "Vicente Del Bosque'ye 8.5 milyon euro tazminat ödenecek" şeklindeki kararını uygulamasını istedi. Beşiktaş yönetiminin, bu rakamı gerekli süre içinde ödemediği takdirde Avrupa Kupaları'ndan men edilme gibi yaptırımlarla karşılaşabileceği belirtildi. Bu gelişmeden sonra, "Uluslararası anlaşmalara göre Del Bosque bu parayı tahsil etmesi için ya Türk Mahkemeleri'ne başvurmak ya da FIFA'ya gitmek zorunda. FIFA'nın hukuken bu işe karışmaması gerekiyor. Eğer FIFA bu parayı tahsil etmeye kalkarsa uluslararası hukuku çiğnemiş olur" diyen Beşiktaş'ın hukuki işlerden sorumlu yöneticisi Levent Erdoğan'ın nasıl bir açıklama yapacağı merak konusu oldu. - |
ah yönetim ahh |
kombinelerden cıktı parası nasılsa.bir yıllık kombınede del bosgue ye gıtsın nolcak sanki:) |
demirören kendi yaptigi hatayi ödeyecek kadar dürüst birimi görecez bakalim...Hemen cevaplayayim: HAYIR. |
300 bin euro için transferden vazgeçenler bakalım bu parayı nasıl ödeyecekler |
Alıntı:
|
Alıntı:
böyle bahaneler ardina siginmakla bisey kazanamayiz. eger o koltukta oturuyorsan hata yapma lüksün yoktur. ha, dersinki baskanda hata yapar, tamam, bunada okey, ama bu dünyada danismanlar var, avukatlar var, sen gidipte nasil besiktasin 10 milyon eurosunu batirabilrisin?? |
300 bin eruoya falan pahalı die transfelreden vazgeçtik o zaman bu parayı ödersek batmamız lazım beşiktaşın malı deniz yemeyen domuz mu bu nasıl bir anlayıştır bu yöetim saolsun bizi gerileye gerileye sıkıntıya soktu bu yönetim oldugu sürece gerilemöe dönemi bitmez |
Hadi bakalım ödeyin şimdi beceriksiz tayfa. Ulan size neler söylerdim de ortam müsait değil. Allah'ından bulun. |
transfer yapılamayacak, olacağı bu...... |
Türkiye`de Saat: 01:35 . |