![]() |
Alıntı:
|
Super kupa maçında herşey ortaya çıkacak. Bekleyelim. Yorumları sonra yaparız. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
ya arkdaşalr yorumları seviyesini bozmayalım küfürsüz düzgün yorumlar yapakım ..... olunca küfür olmuyor mu ? |
bu sene takım olmaya en yakın kadro bizde ama insallah bu sene bi sorun cıkmadan sampiyon olacaz gercekci olmak gerekirse avrupada bsarı cok zor |
ben fenerin bu sene 2 atarsa 3 yiyeceğini, 3 atarsa 5 yiyeceğini düşünüyorum. yani hücumda iyiysede defasta çok zayıf olacak. |
ezik bir kadro kurdular:) |
anadolu kulüpleri fenere karşı hücum oynarsa kazanır.defans yapmaya giderlerse fark yerler gibi |
fenerin oyun olarak geçen yıldan pek farklı bi görüntü çizeceğini sanmıyorum.. giden oyuncuları arayacaktır.. forvette eksikleri var fakat zico tek forvet oynattığı için çok zorluk çekmezler.. carlos transferi bence hata değil forma satışı ve kombine kart satışıyla onun parasını çıkarırlar ayrıca daha sonra yapacakları transferler içinde ii bi referans.. fakat carlostan oyun olarak çok bişey beklemek yanlış.. gs beni fazla korkutmuyor lincoln fazla abartıldı.. |
Türkiye`de Saat: 14:24 . |