![]() |
Geldiğinden beri stoper isteyen ertuğlul hocanın bu açıklamayı yönetim zoruyla yaptığı çok belli.Yönetim söz geçiremiyor demiştim ama bundan sonra ertuğlulda rıza gibi olmaya başlar.Bu kötü oldu işte. |
keşke tigana kalsaydı en azıdnan tigananın adına makelele helguera falan gelirdi ertuğrulun adına kimse gelmiyor ve ertuğrulda söz geçiremiyor bu yöenetime of ya of |
Yok yaa okadarda değil.Tigana gitsinde yerine kim gelirse gelsin diyodum.Adam futboldan soğuttu beni yaw.1.5 senedir ne oynadığımız belli değildi bide utanmadan övünüyordu 3 kupa aldım diye. |
bana göre tek bir oyuncu alınacak, o da 29-31 ağustos arası, umarım gruplara kalabiliriz, aksi halde yönetimin işi çok zor... |
bi hata yapoyrsunuz. ertuğrul hocam transfer istemiyorum demediki. erken ve acele bir transfer istemiyorum diyor. yani transfer yapılacak. son güne kadar bekliyecekler. geçen seneki fener gibi |
bu açıklamadan sonra bi stoper alırlar ve transfer biter |
t.d. takımı motive adına böyle açıklamalar yapabilir normal, ayrıca Ertuğrul izliyor bu takımı her gün o öyle diyorsa bize fazla söz düşmez diye düşünüyorum... |
Ben Ertuğrul' a güveniyorum ve sonuna kadar destekleyeceğim Alalh' ın izniyle. Transfer olacak takımın dengesini bozmayacak, adapte olabilecek birisi. Ayrıca takımı ciddi anlamda izleyemedik. Ön elemeleri ve süper kupa maçını izleyelimde öyle yargılara varalım bence ki bu bile yargıya varmak için tam yeterli olmaz.. |
yönetim bu açıklamayı yaptırmış olmasın hocaya? |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 03:53 . |