![]() |
formalar beklediğim gibi değil ama birini alırsam ki alıcam, siyahı kötünün iyisi olarak seçerim |
Formalarin begenilecek bir yani yok ki. Beyaz atletin üzerine omuz hizasinda kirmizi ve siyah iki cizgi atmislar, gerisi reklam. Siyahta cok farkli degil. Ne varya yine cubukluda var. Benim anlamadigim, baska yerlerde 16-17 yasinda cocuklarin hazirladigi formalar gösterildi, bunlardan kat be kat iyiydi. Bu isi profesyonel yapanlarin 16 yasindaki cocuk kadardami yetenegi yok. |
iy veya kotu...Hepimiz en azindan bitane forma alalim, besiktasimiza katkimiz olsun...OKadar ULAN |
Yuh be arkadaş. Babalar gibi forma olmuş. Sırf yabancı bi adamın ismi yazıyo diye formamı alınır. Çubuklu ile beyaz formadan alacam valla birer tane. Siyahda çok harika olmuş. Arka dizayn fıstık gibi. BJK Logosu cuk oturmuş. Hıyarlığın lüzumu yok. Nesini beğenmedilerse |
adiii basının adii ce bir haberi daha. anlayın artık amaç her yıl olduğu gibi daha ligin başında beşiktaşı durdurmak. sonrası gs-fb rekabetini rahat devam ettirmek. |
haklılar.. |
ya abiii ebn forma almak için güzelliğine bakmam siyah beyaz rengi üzerinde beşiktaş arması armasında türk bayrağı olsun yeter bana daha ne isteyebilirim ki...... |
yalan haber.ayrıca kaynak ne aceba |
ben beğendim formaları... |
Seneye Nike veya Adidas olsun. |
Türkiye`de Saat: 08:37 . |