![]() |
:thumpdown::thumpdown::thumpdown:ya o çubuklu formalar ne öle:thumpdown::thumpdown::thumpdown::thumpdown: yine en güzeli siyah forma |
topunuzu oynayın lennnnnn... formadan size ne??? ayrıca beğenmeyen arkadaşlara şunu söylemek istiyorum rengi siyah beyaz olan her forma mükemmeldir. ister umbro yapsın ister nike.. icabında siyah şort beyaz atletle çıksınlar ama adam gibi oynasınlar |
tasarımı fazla güzel olmayabilir ama renginin siyah beyaz olması yeter... İstemeyen oynamaz..kendileri bilir...zaten çok oynuyolar ya formalara laf atma cesareti gösterecek kadar... |
begenmedılerse cıplak oynasınlar yada bıp gysınler alla allah |
arkadaslar BEŞİKTAŞIN formasına hiç kimse kötü diyemez beğenmedim diyemez ayyıldızlı armamız herhangi bir bez parçasınada konulsa o bile bizim için kutsaldır kimse kutsal beşiktaş formasına dil uzatmsın öenmli olan forma değil üstündeki armadır bu bukadar.. |
bnde beğenmedim :D |
ben daha görmedim valla.siyahı beyazı beze koy yine güzel durur;) |
Formaları tasarlayan şirket ile bir daha anlaşmamak gerek. Adidas yada Nike ile anlaşılsın. Daha iyi bir tasarım istiyorum.................................... |
iki tanesi guzele benziyor ama futbolcular formalara degil sahada oynamaya baksinlar |
!! neresini begenmiyorsunuz anlamakta gucluk cekiyorum?? gs ve fbformalarina bir bakin??? kimin daha gzl??? fb nin formalarina bakin bir renkleri ile bile fb nin alakasi yok!!! cok ii bilen arkadaslar varsa buyursun onunuzde koskaca bir sene var design yapin yonetime sunalim!!! HERKESENE ALDIM BU SENEDE 3 UNDENDE ALICAM... amac arkasindaki ismin show u deil SIYAH BEYAZ ask ve kulubun azda olsa geliridir!!!! |
Türkiye`de Saat: 00:45 . |