![]() |
Alıntı:
|
:D yok abi içiimden öyle geçti bi kez gs -Bjk maçını tahmin etmişti 2-1 die penaltı olacak hatta dakika 80 lerde bişe demiştim :D kırmızı kart olacak falan iyi sallamıştım |
hadi bakalım 2-0 olsun bizim olsun... |
2-0 ne abi ya 5-1 :D |
4 1 alırız macı bobo 2 atar bı delgado bıde tello |
Alıntı:
|
3-0 alırız biz bu maçı arkadaşlar aha bende skor furyasına katılarak dakikaları söyliyrem |
dk:25 dk:60 dk:85 aha buda skorlar |
1-0 bobo veya i.toraman |
ertuğrul hoca ve yönetim forvet almasın bakalım.ya ben bu işi hakikatten anlamıyorum |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
fazla şartlanmştık farklı galibiyete ama sahadaklr şartlanamamşlar sanırım.. |
Alıntı:
|
palaa şl'de gruplara kalıcaz mı ? bi tahmin alalım :) |
valal ben beraberlik beklıyordum:)fazla küçümsediniz rakibi arkadaşlar. |
valla ben ilk dakikadan bu takıma çok zor gol atarız dedim ki bir çoğunuz da bunu görmüştür. Adamların forveti bile bi ara ön libero gibi oynuyordu nerdeyse. Ayrıca onlar da bizim gibi genç ve hırslı bir kadroya sahip bence bu skor bizim için yeter de artar. Orda böyle kapalı oynamayacaklar orda da yeneriz... |
maçın tamamını canlı izledim. Var ya sahada Serdan Özkan diye bir yıldız vardı. Görseniz sanki dünya starı. Hayran kaldım. Şeytan kulağına kurşun, nazar değmez inşallah... |
alayına gider bnce 3-1 biter tello ve delgado gol atar.bakide kandi kalesine atar.yani biz 4 gol atcaz:):):) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
beşiktaşın klasik skoru artık,yine 1-0 oldu:) |
Alıntı:
|
ewet ya golcu lazım ama bugun ileriye organize olamadık ki |
valla sağlı sollu çok güzel kavisli ortalar geldi Batuhan girdikten sonra biraz karamboller oluşmaya başladı ceza sahası içinde ve nitekim gol de öle geldi. Nobre bu takıma katıldığında kanatlardan gelen ortalardan çok gol kazanrıız merak etmeyin... |
yani forvet lazım diyoruz da,bi düşünüyorum da boboya kaç top geldi de beceriksizliğinden golü kaçırdı?bizim pozisyon yaratmada önemli bir sıkıntımız var |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 22:10 . |