![]() |
hayırlısı artık bari kolot artık açıklama yapmıo ya o yeter:D |
Vay bea beklenen gerçekleşti demek.Bu değişim bize hayırlı olacaktır umarım.Sinan enginlen ertuğlul hocanın güzel bir ikili olacağını düşünüyorum.Buda bize yarayacaktır inş. |
Resmi Siteden Bir Açıklama Yok Daha.. |
Beşiktaş'ta şok gelişme. Siyah Beyazlı kulüpte uzun süredir tartışılan ismi olan Celal Kolot, Maraton.Com.Tr'nin yaklaşık 2 saat önce duyurduğu gibi Futbol Şubesi Sorumluluğu görevinden aındı ve ardından istifa etti. Yine Maraton.Com.Tr'nin saatler önce duyurduğu gibi Sinan Engin menajerlik görevine getirilirken, Ali Gültiken de görevinden ayrılma kararı aldı. NOT: Bu haber resmen doğrulanmamakla birlikte gayriresmi ve güvenilir kaynaklar tarafından doğrulanmıştır. Bu konu ile ilgili gelişmeler MARATON.COM.TR'de olacak.. |
Kolot'tan istifaya ilk açıklama... Beşiktaş'tan istifa edeceği yönünde haberlere Kolot'tan ilk açıklama geldi. İlk istifa haberi geldi. Şimdi ise Kolol'tan ilginç bir açıklama. Peki Celalettin Kolot istifa edecek mi? Kolot, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ''İstifayla ilgili haberler benim de kulağıma geldi. İstifa edip etmeyeceğime başkanla bu akşam yapacağım görüşmeden sonra karar vereceğim'' dedi changeTarget(document.getElementById("news_content ")) |
İnşallah Sinan Engin mi gelir?!? Arkadaşlar iyi misiniz, Beşiktaşın imajına ve Beşiktaşlı duruşuna son yıllarda Kolottan daha çok zarar veren bir isim varsa o da Sinan Engindir. Mafyayla ilişkilerini ortaya çıkan kasetlerini unuttunuz belki, hiç olmazsa daha geçtiğimiz sezon "Beşiktaşı bitireceğiz" diye Azizeyle planlar yapan Levent Kızılla yediği yemekleri unutmayın. Al birini vur ötekine. |
demirören istifasını istemiş. kolotun akşam istifasını açıklayacağı söyleniyor. ancak demirören in istifasını istediği ve yerine sinan engin e teklif yaptığı kesin doğru. KAYNAK: TRT 1 SPOR HABERLERİ (CANLI BAĞLANTI) |
kimin istifa edeceği beni ilgilendirmiyor bu saatten sonra ama eğer adını bile anmak istemediğim o adam gelecekse yazık... |
demirören ib iş yapıyon bari düzgün yap gülnz ve celal gitti ohh çok şükür.ama sinanı niye getiriyon ali gültiken var.olmuyo offff offfff |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 08:37 . |