![]() |
bunu daha önce de söylemiştim eğer ki sinan engin o klübün içerisinden temizlik görevlisi dahi olarak girerse bi daha maça gitmem |
gitsin gitsin.sinan enginde gelmesin.kimi istiyornuz arkadaşlar siz karar verin o zaman.herşeye bi mazeret bulanlar var.o zaman kolot kalsın.ne dersiniz. yada beni seç beni seççç :laugh: |
sinan engin gelicekse kolotu tercih ederim |
sinan gittikten sonra halimiz ortada hala niye istemiyosunuz adamı anlamıyorum.bizi ezdirmeyecek tek adam o kabullenin artık |
sinan engin gelsin adamin ne gunahi var bize kolatan ta iyi bir flas tranfer yapar unutmayinki ki ribiryi turkiyeye getiren sinan engindi bizimkiler anlamadi ama neyse hem kolot inshallah gider unla bunla satasiyor besiktasimiza zarar veriyor...... |
kendini de al git Kolot |
Alıntı:
|
Istifa etmek basarisiz veya faydasi olmadigini anladiginda erdem sahibi karakterli insanlarin gösterecegi bir davranis seklidir. Abdi Bey istifa etmemis kovulmustur. |
Hakkaten muhteşem bi haber bu yaaa...Gelirse muthiş olur gercektenn...Takımın havası bi anda deişiverir ve futbolcular arasında yaşanması muhtemel uyum sorununu da en iyi çözebilecek kişi bence sinan enginn..ınşallah soylentiler doorudurr...Bakalım bu akşamki macı izlemeye gelicek mi? |
demirören son hamlelerini yapıyo 2,5 sene sonra güle güle demirören yönetimi. |
| Türkiye`de Saat: 02:49 . |