![]() |
Cisse: Gol taraftardan geldi Beşiktaş'ın yeni transferi Cisse karşılaşma sonrası ilginç açıkalamalarda bulundu Cisse, "Maçı seyircimiz kazandırdı. Ben hayatımda böyle bir olay görmedim. Taraftar bize rakibimize saldırmaya teşvik etti. Ve taraftarımızın desteğiyle önemli bir galibiyet aldık. Ben kendi açımdan beşiktaş'ta çok mutluyum. Takıma erken adapte oldum. Önümüzdeki haftalarda benim ve takımın performansının artacağına inanıyorum" dedi. |
yeme bizi cisse... |
cisse işi çözmüş ver çoşkuyu taraftara.....:) |
adapte olmuş haki bumu ... rezalet oynadı dün |
Çokta Kötü Değildi Cisse Uyum Sorununu Anlatıyor Dediği Gibi Her Gecen Gün Daha iyi Olur Eminim.. |
önünden ye cisse... |
bencede cisse çok kötü değildi ayrıca bütün ouncular maçın her anı oyunun içindeydi kimse kaytarmadı ama rakip çok dişliydi çok ii kapandı sadece 1 gol atabildik |
Alıntı:
|
hadi bakalım cisse görces seni :D |
cisse göreyini cok iyi yapti böyle devam cisse |
spiker bile ''cisse topa kosmadı,niye kosmadı anlayamadık'' dedi yaa...arkasını kaldırıp kossa ii olur..taraftar daa ii costurur;) |
Alıntı:
|
öyle konuşma değil sahada yoksun cisse ilk geldiğin günden beri diyorum senden bi numara olmaz seneye yolcusun.. |
Cissenin oynadıgı mevki itibarı ile kimse ondan fantastik bir calım yada inanılmaz hareketler beklemesin Cisse takımıza görev adamı takımın memuru olarak alındı oynadıgı mevki takımın omurgası konumunda onun için daha alısamaması normal oyuncularla birbirlerini daha iyi tanıgı zaman daha iyi olacaktır hem bence hazırlık maclarına oranla iyi oynadı buda ilerisi için bir göstergedir... |
koray bunu keser bak görürsünüz |
Türkiye`de Saat: 14:07 . |