![]() |
eziklerdeki şansa bakın yaa arkdaşlar kimi çekti herifler!! Fenerbahçe Belçika'dan Anderlecht ile eşleşti. |
şansa baq |
Anderlecht kolay rakip degil, ama daha zor olabilirdi tabiiki bizimkiside daha kolay olabilirdi ama onemli degil inaniyoruz |
eeee inşallah görürler serhatın akınını! bize düşer leverkusen onlara düşer anderlecht...şans işte :) |
fenerliler ahmed hassanı iyi tanırlar inş ahmed bi güzellik yapcak onlaraaaaaaa |
cok zor degil cokta kolay degil :D |
şans işte şans (bizde olmayan!) |
ahmedim hassanım at bitane görsünler günlerini,rezil olsunlar inş. tur mur atlayamazlr |
ziya şengül burada ki maçta fark atarız dedi :) ya bu adam harbi anlamıyor futboldan ... bu pazar gerçekleri görecek! şu ezikleri en üçleyelim ... rakibi küçümsemeye başladılar... ezikler, bücükler, cücükler yine size hasret yine size dertler var yine size üçler dörtler beşler var... |
ben söledim bu i.neler çok sanşlı |
ulan bu eziklerdeki şans varya bizde olsa |
ben anderlecht ten daha zayıf bi takım bekliyordum.. fener her zaman çok şanslıdır kuralarda bakalım nolacak bence burda 2 farklı yenemezlerse elenirler.. takım oyunu ii oynayan bi takım anderlecht yani fenerin tarihi boyunca oynayamadığı takım oyunu |
Bu Turu Geçsinler Gruplarda Sıfır Cekecekler Nasıl Olsa ;) Ama Ahmed Hassan Bi Güzellik Yapar Onlara.. |
Belki bu sene Edirne' yi aşabilirler. Gerçi benim kanaatim aşmasınlar ne öyle yine 0 çekecekler rezil edecekler Türkiye' yi :D |
Anderlecht eskisi kadar guclu değil ama tecrubeli takım bence feneri zorlar... |
ben dün yazmıştım fenere anderlecth gelir diye |
geçen sene dinamoya elenen takım bu sene anderlechtede elenir.. |
Geçen senede kiev çıkınca sevinmişlerdi ama yine hüsran oldu sonuçta.Buadamlara kim çıkarsa çıksın kaderleri bu herhal. |
Alıntı:
|
fener yenilir geçen yıl kimdi o yenildikleri yine aynısını diyodular. tuncayda yok bakalım ne yapacaklar. |
ŞANS İŞTE AMA SADECE MAÇA KADAR BU ÇEKİLİŞİN ZEVKİNİ MUTLULUĞUNU SURERLER MAÇTAN SONRA GÖRECEKLER ONLAR AKINI HASSANI EDİRNEDEN SONRASI HARAM SİZE FENERLİ |
dinamo kieve elenen anderlechtede elenir, hem bosverin su ezikleri yaa...ne halleri varsa görsünler. |
fener şampiyonlar ligine kalamazsa ligdede çok bocalar |
anderlecht'in hızlı forvetleri fenerin ağır savunmasına çok zorlar...anderlecht bir arsenal değil,bir liverpool değil ama boş bir takımda değil...şanslar %50 |
FENERBAHÇEYE uefa'da başarıLar :D :D :D Bende tanıyorsam anderlach bunları yer yer bitirir !!!! |
Siz sanıyo musunuz ki ezikler turu kolay kolay gececek? Gecen sene de aynı yorumlar vardı 4 yedi oturdu. Anderlecht'i küçümsemeyin Avrupa'da eziklerden çok çok daha afzla tanınan bir takım.. |
umarım bu sezon şamp. liginde 2 takımla mücadele edebiliriz... kuralarımız şanslı, hayırlı olsun... |
İlk maçları kendi sahalarında işte... Bizimkilerde deplasmanda... Böylesi çok daha iyi... |
arsenal mi liverpool mu derken,şans işte balıkadamlar:) |
adamlar hakikaten ballı yaa, yalnız onlar dinamo kiev maçlarını çabuk unutmuş. walla febe küçümsedikçe rakipleri çakıo. hadi ahmed hassan bi güzellik yapıwer şunlara, yayla kupasına gitsinlerr :D |
Alıntı:
|
:D:D |
eziqler elenir burda berabere orda yenilgi balık bi kurra degil bizimkinden zorlu bile diyebilirim |
| Türkiye`de Saat: 22:37 . |