![]() |
gorunduki bu takima isbitirci bir forvet lazim yeni bir hoca ve yeni bir takim elbette ilk bir iki maca gore degrelendirme yapilmamali ama bu maclardanda teknik heyetin ders cikarmasi lazim onumuzde onemli bir sheriff maci var en azindan o mac alinmali |
kezman her maçta çirkeflik yapıyor ama kaptanların biraz sakin olması gerekiyordu |
Takım birçok asından yoksun olmasına rağmen gayet iyi oynadı. Forvet deyip duruyorsunuzda Nobre daha katılmadı takıma. Serdar ÖZkan' ın ortaları tam Nobre' ye göre. Bu kadar olumsuz konuşup anca sinirlerimiz ibozan arkdaşlarla aynı maçı mı izledik karar veremiyorum. Böyle güzel futbol oynasınlar isterlerse yenilsinler. Daha ligin başı, zamanla herşey daha da iyi olacak. Felaket tellallığı yapmanın bir anlamı yok.... |
Ertuğlul hocayı kutluyorum ilk önce.Çok cesur kararlar verdi belki kumar oynadı tutmadı ama güvenimizi kazandı.İkinci yarı şahane top oynadık.Herkesin dediği gibi bir golcümüz olsa mutlaka gol atardık.İlk yarı ise çok akıllı oynadık.Hem takımı hemde ertuğlul hocayı kutluyorum.Herzamanda yenersek şu ezikleri tadı çıkmaz zaten.:) Rekabet olmaz... |
forvet forvet diyen arkadaşlar bence nobre iyileşmeden erken yorum yapmasınlar çünkü tam nobrelik oyun stilimiz var nobre iyileşince diatta da takıma katılınca hem hücum hem savunma olarak biraz daha toparlanırız. Takımımız çok genç sahada çok heyecanlanıyorlar zamanla alışacaklar bi süre takımda bazı acemiliklere tölerans göstermek lazım... |
Alıntı:
|
hele 2,3 mac oynansin ondan sonra saglikli yorumlar yapilabilir ama bu mac alinsa iyi olurdu asil onemli olan sheriff maci o mac alinmali |
tabiki ya kanatlar yıllardır bu kadar ii değildi ben nihat ve münchün birlikte oynadığı dönemden sonra ilk defa kanatların bu kadar ii olduğunu görüyorum nobre bu ortalarla çok gol atar |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 00:47 . |