![]() |
Alıntı:
|
cidden sözümüzü dinletmemiz yeterli bncede .. |
HEPIMIZE GECMIS OLSUN :( arkadaslar hepimize gecmis olsun :( nekadar pahalliya patladi bize bir mac kac tane sar ikart + kirmizi kart :( artik sayn demirorenmi oynar forvette yoksa kolotmu gorucez ligdede :( |
iyi oynadık ben üzülmedim bu takım gerçekten bu sene yüzümüzü güldürecek buna inanıyorum sonuç o kadar önemli değil... |
Bencede gayet iyi oynadık, bende umutluyum takımdan. Önümüzdeki maçlara bakalım. |
arkadaşlar bir maçla sezon tahmini yapmayalım.ama sahadaki sinir harbi niyeydi anlamadım.sakin olmamız gereken yerde sinirli davrandık.forvet olmadan bu işin olmayacağı ortada. |
Takım aslında hiç de fena oynamadı sağdan ve soldan çok güzel ortalar geldi son vuruşlarda Delgado biraz daha zamanlamasını iyi yapsaydı çok daha farklı olacaktı. Şu görüldüki bu takıma forvet lazım. Ayrıca şu Kezban ne kadar pislik oyuncu olduğunu yine gösterdi sürekli rakibi proveke ediyor Kaptanın kart gördüğü pozisyona kadar daha çok şeyler yaptı. |
:( offffffff maci izleyemedim abd de tv vermediiiii :hmmmm2: :( kafayi yicemya :( en azindan band dan bari yayinlasalar genede cok uzgunum yaw isteyim dahada 6 saat var bakalim nsl biticek bugun :( |
arkadaşlar takımımız ii oynadı ama olmadı işte ne yapalım bu sene büyük maçlar dışında çift forvet ve arkalarında delgado ile oynayacaz bu yüzden çok pozisyon buluruz ayrıca çokda pozisyon veririz buna kendimizi alıştıralım diaatta ve nobre takıma katıldıktan sonra daha ii olacaz |
ya bu delgado ne işe yarar ? sorumluluk almaz topu ezer frikikçi diye aldık hep barajdan döner korayın bile hücuma katkısı ondan iyi yerimde oynayamıyorum serbest adam olmak istiyorum dedi yine bi şey yapamadı |
Türkiye`de Saat: 17:17 . |