![]() |
Beşiktaş'a Juventus şoku Beşiktaş'a Juventus şoku Beşiktaş’ın başı, şimdi de İtalyan devi Juventus ile derde girdi... 06 Ağustos 2007 Pazartesi 12:36 Del Bosque ile mahkemelik olan, Tigana ile de sürtüşme yaşayan Beşiktaş’ın başı, şimdi de İtalyan devi Juventus ile derde girdi... Çizme ekibi, siyah-beyazlı yönetimin bir süre transfer görüşmeleri yaptığı oyuncuları Legrottaglie ile ilgili olarak UEFA’ya şikâyette bulunacak. Juventus yönetimi, Beşiktaş yönetiminin, Legrattaglie ile ilgili yaptıkları tüm yazışmaları kulüplerine gönderdiklerini belirterek, siyah-beyazlılardan 2.5 milyon Euro tazminat istemeye hazırlanıyor. Eğer bu şikâyet resmiyet kazanırsa, Beşiktaş’ın başı bir hayli ağrıyacak. kaynak:ensonhaber |
bu haber gerçek değildir umarım. yönetim o kadar da mal değildir heralde |
Doğrudur abi. Bu adamların sicili bozuk. Yine başımız ağrıyabilir. |
renkdaş renldaşına yapmaz öle şey :D |
gelen giden bizden tazminat istıyo artık herkes alıstı işin aslı adamı transfer edemeden mahkemelik oluyorus bu nebiçim iştir anlamıyorum bu haber yalansa basın gercekten besıktaslılarla dalga gecıyo demektır |
Kolpa'dır.. |
Alıntı:
|
yalandır yaw |
iyi alıştılar yaw |
ja hasta oluyorum bu medyaya adamlar sadece atiyor insan birasda tutar be |
bune ya önüne gelen uefa ya gidio...BJK de para basıo ztn...!!! |
olur olur bu da olur... |
haberin kaynağıı nee...bizi nie şikayet edio ki hem oyuncumuzu almadı die mi kardeşim vazgeçilemez mi transferden... |
saçmalık ya kolpadır bu haber almadığımız bi oyuncu için tazminat mı ödiycez.o zaman bizde bobo için st.etienneden isteyelim.. |
Türkiye`de Saat: 08:51 . |