![]() |
Bira adam ancak bu kadar zekice karalanabilir ve bunuda ulkemizin unlu karalama gazetesi hurriyet yapar zaten. Adamin sampiyonlukta veya transferlerdeki basarisini goremeyecek kadar kor olan varsa da daha ne diyelim adam takimi gaza getiriyo abii sadece bizim futbolculari degil tum ligi hatta avrupayi takip ediyor. Gorevde oldugu donemde bagladigi futbolculari bir hatirlayin. Besiktasimizin boyle kurt adamlara ihtiyaci var yoksa kurtlarin(mahmut uslu, adnan polat...) arasinda kuzu oluruz... |
Gerçek bir Beşiktaş' lı, bence de faydalı olacak... |
Alıntı:
boşver anlamassınn sennn |
Ağzı olan konuşuyor. Bu da Beşiktaş'a zarar veriyor. Saçmalığın daniskası. Sinan Aga faydalı oluuuur |
Alıntı:
habere gelince ben sinan ın faydalı olacağına inanıyorum.adnan polat ve mahmut uslu bundan çok daha fazlasını yaptı ve bu kadar tepki toplamadı.yıllar boyunca ezildik hakkımız yenildi.demek ki dürüstlükle biryerlere gelinmiyor.biz yine hakkımızla başarılar yakalayacagız ve sinan engin de bu süreç içerisinde camiamıza uzanan dilleri güzelce kesecek;) |
Alıntı:
|
destek olduğu kadar eleştiri de olmalı, sinan engin bunları haketti, takımın başarısında sadece kendisini ön plana çıkmaması gerktiğini bu şekilde anlayabilir, tüm bu olanlardan sonra başbakan-imparator diye karşılanmayı beklemiyordu heralde, o bir yıldız oyuncu değil, sadece menajer, taraftarlar genelde yıldız oyunculara tezahürat yaparlar, sadece işini yapsın... |
sizler böyle konular açarsanız trübünler saçmasapan pankart asarak camianın havasını bozmaya çalışır. Allah Beşiktaş camiasının içi ve dış tüm düşmanlarının belasını versin. Allah Beşiktaşımızı gerizekalı sahte Beşiktaşlılardan da korusun. Sinan Engin'e terbiyesizlik yapanlarıda buradan ben kınıyorum.Yazıklar olsun sizin gibi Beşiktaşlılara. |
konu başlığı sanki birilerine hedef gösterir gibi açılmış. Yazık..! |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 16:01 . |