![]() |
"Çarşı SİNAN ENGİN'e Karşı" Beşiktaş-konyaSpor maçının ilk yarısında Kapalı tribündeki bulunan çarşı taraftar grubu tarafından açılan "Çarşı SİNAN ENGİN'e Karşı" pankartı soğuk duş etkisi oluşturdu... |
:):) hayırlısı |
biliyodum varya böööle bişii olacağını... |
Çarşı Sinan Engin'e karşı Beşiktaş'ın önde gelen taraftar gruplarından Çarşı, futbol takımı genel menajerliğine getirilen Sinan Engin'e Konyaspor maçı öncesi tepki gösterdi. Çarşı Grubu'nun bulunduğu kapalı tribünde, ''Çarşı Sinan Engin'e karşı'' ve ''Ya 2004 hesabını ver, ya da huzur ver'' pankartları açıldı. Sinan Engin'e sözlü herhangi bir tepki gösterilmezken, pankartların açılmasından sonra taraftarlar, Ertuğrul Sağlam lehine tezahürat yaptı. Bu arada, kapalı tribünde ''Ne imparatorlar olsun, ne krallar olsun, Sağlam olsun, kaçıncı olursa olsun'' yazılı pankart da dikkat çekti. -SAĞLAM'A DESTEK- Siyah-beyazlı taraftarlar, Konyaspor maçı öncesi maç öncesi teknik direktör Ertuğrul Sağlam'a sevgi gösterisinde bulundu. Sağlam lehine tezahüratlar yapan taraftarlar, kapalı tribüne de ''İnancımız Sağlam, güvencemiz Sağlam, seninleyiz'' yazılı pankart açtı. Ayrıca taraftarlar, antrenör Mutlu Topçu'ya da tezahürat yaptı.11.08.2007 Kaynak : AA |
yapmamak lazım,hani çarşıyı başkan yönetiyor diyen arkadaşlar vardı forumda,başkan mı göndermek istiyor sinan engini? |
çarşının tepkisi oldukça normal... sinan enginde sütten çıkmış ak kaşık değil bende onun menajer olmasını istemeyenlerdenim ama artık kulübümüzde görevli ve buna alışmamız lazım bundan sonraki maçlarda böyle tepkilerin olmaması gerekiyor.. zaten sinan enginde gerekli mesajı almıştır |
Ertugrulun acıklamasını dınledı herkes. Hoca huzuru kacırmaya calısmasın kımse dedi, pankartı acanlarda gereklı mesajı almıstır sanırım |
http://www.internetspor.com/v3/resim...16963CARSI.jpg 12 Ağustos 2007 00:30 Siyah-Beyazlı ekip Konya maçıyla sezonu açtı... Maç öncesi Beşiktaşlı taraftarların maçta açtıkları pankartlar dikkat çekti. Verilen mesajlar ilginçti... http://www.internetspor.com/v3/futbol/img/1x1.gif Çarşı Grubu'nun bulunduğu kapalı tribünde, "Çarşı Sinan Engin'e karşı" ve "Ya 2004 hesabını ver, ya da huzur ver" pankartları açıldı. Sinan Engin'e sözlü herhangi bir tepki gösterilmezken, pankartların açılmasından sonra taraftarlar, Ertuğrul Sağlam lehine tezahürat yaptı. http://www.internethaber.com/images/...0811232906.jpg Bu arada, kapalı tribünde "Ne imparatorlar olsun, ne krallar olsun, Sağlam olsun, kaçıncı olursa olsun" yazılı pankart da dikkat çekti. Sinan Engin'e yönelik mesajlar bu kadarla sınırlı değildi. Kapalının dışındaki mekanlarda da protesto pankartları vardı. Bunlardan biri de "Sinan'ı da al git" yazan pankarttı.... http://www.internethaber.com/images/...0811235458.jpg 25 BİNE YAKIN TARAFTAR Beşiktaş'ı Turkcell Süper Lig'deki ilk maçında taraftarları yalnız bırakmadı. Yaklaşık 25 bin taraftar karşılaşmayı izlerken, eski açık tribünde bazı boşluklar göze çarptı. Taraftarlar maç öncesi geçen haftalarda vefat eden tribün lideri "Optik" lakaplı Mehmet Işıklar için de "Optik ölmedi, kalbimizde yaşıyor" tezahüratı yaptı. CANLARI SAĞOLSUN http://www.internetspor.com/v3/resim/haber/16571bjk.jpg Tribünde Çarşı Grubu'nun açtığı pankartlar konusunda açıklama yapan Beşiktaş teknik menajeri Sinan Engin şunları söyledi: "Gelişim çok ani oldu. Başkan beni çağırdığında Ben bu görevi kabul ederken çok düşündüm faydalı olabilirmiyim diye. Başarılı olacağımıza inanıyoruz. Eğer başarılı olamazsak hep birlikte gideriz. Benim buraya gelişim karşısında bazı çevrelere Beşiktaş daha iyiye gidecek diye başı kişiler endişelendi. Yakaladığıımız huzuru bozmak istiyorlar. Biz buna izin vermeyeceğiz. Beni Sinan Engin yapan Beşiktaş taraftarıdır. Bu tribünler bana imparator diye tezahürat yaptı. Bana büyük deste verdi. Şimdi bu tür tepki gösterdiler. Yanlış yapıyorlar ama yinede canları sağolsun diyorum. Bu zor bir maçı kazandık. Sezona 3 puanla başladık. Herşey daha iyi olacak" şekilde konuştu. kaynak:internetspor |
pankartta kocamanmış :) adamın gözüne sokmuşlar... çok köyü olmuştur yaw sahaya çık bunları gör |
ne kadar haklıda olsalar yapılmaması gerekn bişe,huzur kaçrmamak lazım.. |
ben negatif enerji veren bütün Beşiktaş iç ve dış düşmanlarına ne yalan söyleyim ağız dolusu küfürler ediyorum. Bundan kendini Beşiktaşlı sanan bazı kendini bilmezlerde nasibini alıyor. Neymiş efendim, Sinan engin şöyleymiş böyleymiş. Bana sorarsanız Sinan Engin adam gibi adam. Ve harbi Beşiktaşlı. Siann Engin e laf atAnlar U T A N S I N L A R. Camiaya negatif enerji vermek isteyenler defolup gitsinler Beşiktaşı tutmasınlar. Yeter artııııııııııııııııııııııııııkkkkkk. Adamı dellendirmeyin be.her yer güllük gülistanlıkken Saçma sappan pankartlarla camianın ahengini bozmayın.Şeytanla yolculuk yapmayın.Yeter artık. |
Menfaatlerin çatışması. Bunların hiçbiri Beşiktaş'lı değil. Ayıptır yaaa. Sinan Enginin bu takıma neler verdiği ortadadır. Takıma zarar vermekten başka birşey yapmıyorlar |
Bunlar bize zarar verecek eğer her maç böyle olursa..Takım iyi başladı bizde iyi başladık taraftar olarak ama çomak sokarız ve zararlı çıkarız..Basına koz vermeye devam!!!! |
Aklıma kötü şeylerde gelmiyo da değil...acaba muhalefetin bi etkisi var mı ? |
çarşı iyi güzelde bu tepkiyi neden verıdklerı acıkca ortada.sinan engin tigana baştayken çarşıyı agır dille eleştirmişti ve bencede bunda cok haklıydı.tiganaya jötem diye bagırdılar koskoca sezon boyu ertugrula da mecburıyetten ayıp olmasın diye destek verıyolar.çıkarları olmasa bunları yapmazlar. |
Bende istemiyordum gelmesini ama artık geldi bu saatten sonra sahip çıkacaksın sonuçta BJK için çalışcak emekleride çok önceki dönemlerde. yararsız kaldığı vakit zaten bırakır.... |
Alıntı:
Evet her takımda böyle olayları yaptırmak isteyen birileri olur..Adamlar kendi takımlarının iyi olmaması için elinden geleni yaptırırlar aynı bu olay (Türkiye'nin gelişmesi) gibi birşey işte istemiyorlar.. |
dün gece sinan engin bir programa katılıp bu tepkiden çok rahatsız olduğunu ve bir daha çağırılsa bile tribünlere gitmeyeceğini söyleyerek yanlış bir hareket yaptı, destekleyenler olabileceği gibi benim gibi eleştirenler de olacaktır, bunlara hazırlıklı olmalıydı, yapılan yanlışlar her zaman unutulmaz, sürekli hatırlatılması gerekebilir, ne yani başbakan sinan engin diye mi karşılanmalıydı, böylesi çok daha güzel, sadece destekle geçmişte yaptığı hataları gördük, iki görüş arasında daha başarılı olacağını düşünüyorum, sinan engin'in gelişine karşıydım ama madem getirildi tabii ki başarısını isteyeceğim ama konuşma tarzını da düzeltmesi gerekir sinan engin'in, tek güçmüş hatta teknik direktörümüz ertuğru sağlam'ın da üzerindeymiş gibi bir üslupla konuşuyor ... |
dünkü olay çok üzücü bir olaydı... devre arasında kapalıda çıkan kavganın sebebi olarak o pankartlar gösteriliyor.. bu çarşı grubunun bu konuda fikir ayrılığına düştüğünün bir göstergesidir... kapalıda olası bir gruplaşma beşiktaşımıza zarar verir... maç çıkışında aralarında bu sorunu gidermeye çalıştıkları duyumunu aldım inşallah doğrudur.... |
rakipler sinan geldi diye çatlarken.bizden beşiktaşlılığından şüphelendiğim bir kaç kişi saçma sapan pankart açıyor.bırakın adam işini yapsın.bu kadar yüklenmeyin.zabbedersem 10 15 kişilik bir grup açmışmış pankartı allah allah.sevmiyorsan sevme ama susss!!!! |
Alıntı:
|
Arkadaşlar Çarşi değil ya..Duymadınızmı Sinan Engin'i beni aradılar abi bu pankartı biz açmadık dedi.Bu kendini Beşiktaş'lıyım diye geçinen Beşiktaş'lı işte..Basına malzeme veriyoruz asistler bizden goller basından...Zarar verir bize bunlar...Takım iyi futbol iyi çomak sokmalarına izin vermemek lazım.. |
doru.. ya 2004 hesabini ver yada huzur ver |
Bizler aslında geçmişle gereğinden çok ugraşıyoruz.Tamam bazı şeyler unutulmamalı ama kin de duymamalıyız.Bizlerin kendi kendimize ugraşacağımıza önümüze bakmalıyız.En ufak bi kötü gidişde adamlara malzeme çıktı işte...Aslında bizim yapacağımız, böyle şeylere fazla prim vermememiz... |
o pankartı acan sorumsuzlardan hesap sorulması gerekir beşiktaşın huzurunu kacırmaya kimsenin hakkı yok.. |
Bu olayı çarşının yaptığını zannetmiyorum.Sinan engin aleni aramış ve alende böyle birşeyden haberi olmadığını söylemiş.Muhalefetin işidir bu.Elbetteki herkes sinan engini imparator diye çağırmayacak ama enazından eleştirileride usturuplu yapmalıyız diye düşünüyorum.Daha ligin ilk maçında böyle bir pankart üzücü açıkçası.Ama bu olay en kısa zamanda düzeltilir.Çarşı yapmasada bu olayı herzamanki gibi çarşı düzeltir öbür maça. |
Alıntı:
|
besiktas düsmani iyi giden besiktasi karistirmak istiyorlar bunlar parayla satin alinmistir ne geregi varki sinan engine pankart acmaya sinan engini imparotor yapan sizsiniz simdide tükürdügünüzü yaliyorsunuz siz besiktasli olamasiniz hic bir zamanda olmayacaksiniz sinan enginde inadiniza besiktasta basarili olur insallah |
güzel bir adım atmışken yine takımımızı karıştırmak istiyolarrrrrr bırakın herkes işini yapsınn tarftar da tepkisini tabiki koyar ama yönetim getirdi sinan engini şimdi birlik zamanı başarısız olursa o zamn gösteririz tepkimizi |
Alıntı:
inşallah sinan engin onların inadına daha da iyi olacakkkk |
ama arkadaşlar Sinan Engin Ertuğrul Hoca başarısız olursa onunla da papaz olacaktır benden söölemesi...bu adam diilmiydi başkana atıp tutan yönetime demediğini bırakmayıp başkan adayı olucam diyenn...bi adam dışardan hocaya demediğini bırakmiyosa(tigana)kulübün içindeyken hep istediğini yapmak istiyecektir...ama bilemiom artık...hayıorlısı olsun |
bence sezon başında olmaması gereken bişeydi bu. Herkes hata yapmadı mı zamanında heleki 2003 ve 2004'te? Lucescu forvet istemem dedi Taraftar 100. yılda tribünleri bugüne oranla daha az doldurdu. SAĞLAM destek hep destek boşverin sinanı ya da bi başkasını.. |
destek destek verelim alengerli isleri birakalim havamizi bulmusuz ne geregi var pankart mankart olaylari |
ne dersem çıkıyor :D:D ama keşke olmasa böyle şeyler |
Türkiye`de Saat: 05:42 . |