![]() |
Ertuğrul Sağlam'ı Türkiye'nin 1 numaralı teknik direktörü yapacağım Beşiktaş Futbol Takımı Genel Menajeri Sinan Engin, teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ı Türkiye'nin 1 numaralı teknik direktörü yapmak için çalışacağını söyledi. Bir televizyon kanalında canlı yayına katılan Engin, Konyaspor maçında kendi aleyhine açılan pankartlar için üzüldüğünü ifade ederek, ''Ben görevimi yapacağım. Tek hedefimiz Beşiktaş'ın şampiyonluğu kazanması. Ertuğrul Sağlam'ın eline her yönden hazır futbolcular vereceğim. Sağlam'ı Türkiye'nin 1 numaralı teknik direktörü yapmak için çalışacağım'' diye konuştu. Ertuğrul Sağlam ile iyi bir ilişkilerinin bulunduğunu anlatan genel menajer Engin, ''Biz Ertuğrul Sağlam ile sert bir elmanın iki yarısıyız. Kimse bizi bölemez'' dedi. |
inşallah ayağını kaydırmaya çalışmazsın. |
Alıntı:
|
konunun başlığını değiştir. bende kanal 1 de dinledim. "Ertuğrul Sağlam' ı Türkiyenin 1 numarası yapacağı-(Z) dedi yapacağı-(M) demedi. Olayı çarpıtmaya gerek yok. |
ertuğrul hocanın başarısı bjk nin başarısı demkkkkkkk hayıtrlısı |
o mu yapacakmış zaten hocamız 1 numara:) |
Alıntı:
sinan engine çok karşı değilm ama ne alaka o ne yapackki |
herkes de bir sinan engin düşmanlığı seziyorum noluyor arkadaşlar oda bir beşiktaşlı beşiktaşa zarar verecek bişey yapmaz |
sinan engin hoşgeldi, bu nasıl laf ya... |
Arkadaşım ben sinan enginin geldiğine bişey demiyorum. Onun gelmesinden huzursuz olan kesimlerin protestolarının Beşiktaşa zarar vermesinden korkuyorum |
Türkiye`de Saat: 21:10 . |