![]() |
Ya Şundadır Ya Bunda Ya şundadır ya bunda! http://fanatik.ekolay.net/fanatik/images1/kaleee280.jpg Geçen sezon bu zamanlarda Beşiktaş büyük bir kaleci sıkıntısı yaşıyor ve Vedran Runje tartışılıyordu. Ancak bu yıl durum tam tersine döndü. 18.08.2007 Geçen sezon bu zamanlarda Beşiktaş büyük bir kaleci sıkıntısı yaşıyor ve Vedran Runje tartışılıyordu. Ancak bu yıl durum tam tersine döndü. Ankaraspor’dan transfer edilen Hakan Arıkan’ın form tutması ve Rüştü Reçber’in de sakatlığından tam olarak kurtulması Siyah-Beyazlılar’da tatlı bir rekabet doğurdu. Teknik heyetin özellikle Şampiyonlar Ligi maçlarında tecrübeli Rüştü Reçber’e şans tanımayı planladığı öğrenildi. Çok başarılı bir görüntü çizen Hakan Arıkan da daha çok Süper Lig ile Türkiye Kupası’nda Beşiktaş’ın kalesinde görev yapacak. A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim, Siyah-Beyazlılar’ın iki file bekçisini de aday kadroya dahil edip, hem Hakan’a hem de Rüştü’ye güvendiğini gösterdi. |
Hakan'a güveniyorum çünkü hakan kendine güveniyor ... |
BENCEDE HAKAN OYNAMALI RÜŞTÜ BİKAÇ SENE SONRA FUTBOLU BIRAKIR AMA HAKAN UZUN SÜRE KARTALIMIZA HİZMET EDECEK TECRÜBE KAZANSIN OYNAYARAK... |
hakan iyi görürüsnüz alıcak tamamen kaleyi |
hakan inşalalh kaleyi uzun yıloarr korur |
hakan forever! |
helvacının kı-zın-da:D |
ben ikisinede güveniyorum.Zaten bizim düşünmemiz gereken mevki kale deil forvet |
Kalede ve defansta uzun yıllar sorun yaşamayız bence.Çok kaliteli ve genç oyuncularımız var o bölgelerde.Hakan genç ve çok iyi bir kaleci.Rüştü ise hala bir numara.Rüştüye herzaman güven olmalı.Rüştü gibi kaleciye herzaman ihtiyaç vardır.Hakanda gerektiğinde kaleye geçer ve ileriki senelerde banko kaleyi korur.Onların yedeğide sakat sakat süper kalecilik yapan murat şahin.Kalemiz sağlam ellerde yani. |
Türkiye`de Saat: 04:08 . |