![]() |
Del Bosque UEFA'ya başvurdu Vicente del Bosque, Beşiktaş'ın yakasını bırakmıyor. İspanyol teknik adamın avukatları, 4.9 milyon euroluk tazminatın tahsil edilmesi için UEFA'ya başvurdu. Milliyet Gazetesi'nin 19 Ağustos tarihli haberine göre, İsviçre Federal Mahkemesi'nin aldığı kararın temyiz edilemez olduğuna dikkat çeken Garrigues Sports & Entertainment'te görevli Bosque'nin avukatı Javier Ferrero, Beşiktaş'ın 4.9 milyon euroyu ödemek zorunda olduğunu bildirdi. Beşiktaş'la ödemeler konusunda yaptıkları toplantıda anlaşma sağlanamadığını kaydeden Ferroro, "Beşiktaş altına imza attığı sözleşmedeki maddeleri tanımıyor. Vicente del Bosque ile yapılan mukavelede Beşiktaş Başkanı'nın da imzası var. Sözleşmede tazminat ödenmezse FIFA'nın tanıdığı CAS'a gidilir ve nihai karar alınır hükmü bulunuyor. Biz de bunu yaptık" ifadelerini kullandı. Bosque'nin avukatlarının, UEFA'dan tazminatın Beşiktaş'ın Avrupa kupası maçları gelirlerinden tahsil edilmesini istedikleri bildirildi. 19.08.2007 http://www.sporx.com/i/b.gif Kaynak : Milliyet |
adam haklı tabi. çatır çatır alcak parasını! |
kurtulamadık bu heriften bea |
ne yüzsün buda parasını fazlasyıla aldı hala koşuşturuyor |
altına imza attığın anlaşmaların arkasında durmazsan sazan gibi o parayı ödersin.adam 3 ay takımla antremana cıktı ve trılyonları cebe indirdi.del bosgue hadi ş e r e f s i z,peki bizim yönetimimiz neden bu kadar sazan? |
Alıntı:
|
Del bosque niye ******** oluyor ben onu anlaamdım.Hukuk kurallarına uymak ********lik mi yani?Adam sözleşme yapmış ve bizimkilerde bunun altına imza atmış.Daha ne adam hakkı olan parayı istiyor.Derseniz bizde neyaptıki parayı haketsin bu işler böle değil işte.Sözleşmede şampiyon yapamazsan parayı alamazsın diye bir madde olamaz herhal.;) Tamamen bizim yönetimin hatta tüm türk yöneticilerin yabancı hoca olsunda maaliyeti nekadar olursa olsun mantelitesindendir.Ders olur inş. vede son olur bu. |
Hatayı yönetim yapar olan yine beşiktaşımıza.Bu paranın beşiktaşın kasasından çıkmaması lazım.Hatayı yapan ödesin |
vallahi yazik ya bu paraya hata yapilirda ama böylede yapilmaz be yönetim |
başkan versin parasını adamda kesin çenesini yaaa o konuşta beşiktaşın ismi geçtikçe böle bi konuda sinir oluyorummmm bu hatayı yapanlar bu adamı getirenler günahlarını çeksinler arkadşlar o kadar basit |
Türkiye`de Saat: 04:19 . |