![]() |
Zurich coştu FC Zürih coştu Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turundaki rakibi FC Zürih, İsviçre Süper Lig'in 6. haftasında deplasmanda karşılaştığı Sion'u adeta gole boğdu ve sahadan 5-0'lık galibiyetle ayrıldı. Çarşamba günü evinde Beşiktaş'la 1-1 berabere kalan FC Zürih'e Sion deplasmanında 3 puanı getiren golleri Raffael (2), Alphonse (2) ve Hassli kaydetti. |
Bunlar buluyo kolay takımları 5 atıyo burda tur falan atlayamazlar.Maça bilet bulursam kesin gidiyorum |
ya bu alphonse çok etkili arkadaşlar dikkat etmek lazım! |
bence onlar boboya dikkat etsin.POTANSİYEL TEHLİKE |
seninsinler işte şampiyonlar ligine gidemiycekler böyle teselli olsunlar:) |
Biz Beşiktaşız Sion Değiliz.. Dikkatli Oynarsak Rahat Geçeriz Bunları |
Allah izin verirse bz bunlari geceriz ama bence pek kolay olmayacak :S |
Bence kötü düşünmeyelim,geçeriz inş. |
allahın izniyle geçeriz |
allahın izniyle eze eze geçeriz |
En çok korktuğum şey defansta yapılan saçma sapan hatalar ve türkleri sevmeyen,tur atlamalarını istemeyen hakemler.Maçın hakemini çok merak ediyorum.Kötü düşünmek istemiyorum ama normal şartlarda bizim bu takımı rahatça yenmemiz gerekiyor.İnş. da öyle olur. |
SION gibi büyük takimi nasil 5-0 yendiler demek isterdim ama KASIMPASA bile isvicre liginde böyle galibiyetler alir |
Alıntı:
haklısin |
bu turu geçmesine geçeriz ama bu defansla fazla ileri gidemeyiz geriye yaslanmamak gerek |
hayırlısıyla kalcaz gruplara |
allah'ın izniyle vede taraftarımızın maç sonuna kadar yapacağı destekleriyle bu turu rahat geçeceğimize inanıyorum. başarılar BEŞİKTAŞ ıma başarılar KARAKARTAL ıma |
Türkiye`de Saat: 13:03 . |