![]() |
Alıntı:
sen macı izlesen top kayıpları da cabası net biraz hafifletmiş sac kalmadı başımda bu iki oyuncu yüzünden :D |
:) özetini gördümde ne kadar sevsek bu burak ı az bazı arkadaşlar bu sene çok parlayacak geleceğin yıldızı diyorlardı bu oyuncu için:D:D |
ibrahim akının attığı o şutu bırakn paf veya 2. ligi yıldız veya a gençden b gençten adam getirin atmaz adam kendini nasıl yok etti öyle ya bir adam böylemi yok olur ama burak konusunda kararsızım gecen sene adam golleri atarken herkes havalara ucuyordu elle falan attıgında inş düzelir aslında ikisininde altyapısı var ama para ve istanbul hayatlarını bozdu tuncay gibi tesislerde kalacaklardı mücadele edeceklerdi BEN OLDUM değil OLACAĞIM diyeceklerdi inş düzelirler ama ibrahim akından umudumu baya kaybettim sol ayağı muhteşem ama adam kendini yok ediyor göz göre göre sağ ayaklı tuncay oynayacaına solak akınımız oynasın ama nerde 2 side kendine yazık ediyor her maç rezilleri oynuyorlar burakda ibrahim akında bu son şansları ve bu şansları tepiyorlar en yakın zamanda biletleri kesilir üzgünüm ama yapacak bieşy yok hakediyoylra o kadar şansı tepiyorlar burak sağda oynayamam dedi gecen sene forvet oynadı son maçlara doğru sakarya maçında falan rezilelri oynadı ibrahim akın aynı keza 2 maç oynayıp 5 maç yatıyorlar tuncay gibi tesislerde kalsalar mücadele etseler para görünce şımarmasalar sağ ayaklı tuncay değil sol ayaklı ibrahim akın olur milli takımın sol kanadında |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Adam ağır bir sakatlıktan çıktı ve ilk maçı. Ne hazırlık kampını adam gibi yapabildi ne de hazırlık maçlarında oynayabildi. Bi de Olimpiyat stadında... Yoksa kör de değilim çok şükür ama Burak çift ayağını iyi kullabilen, uzaktan şutları gayette iyi olan (şu an aklıma tottenham kalesine çektiği ve Robinsonu dağıttığı şut geldi) ve uzun boylu bir forvet olduğunu biliyorum. Umarım Burakta İbrahim Akında kendine gelecektir |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Burak için birşey diyemem de İbrahim Akın hem yetenek, hemde stil olarak çok iyi bir oyuncu. Tigana ile birlikte kötü bir sezon geçirdi. Geçen seneye göre daha iyi, biraz daha sabır gösterilmesi lazım. Ondan sonrada ya düzelir yada gider zaten. Ama böyle bir yeteneğin kaybolup gitmesi Türk futbolu açısından çok üzücü olur... |
bizim takımın öyle tek başına maç kurtaracak oyuncusu 1 ya da 2 diyebiliriz takımında genelinde teknik kapasite üst sınırlarda değil onun için takımdaki oyuncuların fizik kondisyonu üst seviyede olmalı girdiği ikili mücadelelerin çoğunu kazanmalı, ayakta kalmalı yoksa ne takımda işler ylunda gider ne de böyle oynayan oyuncular takıma girebilir onun için bu iki oyuncuda güçlü olmak zorunda yoksa yedek kulübesinde otururlar sezon boyunca |
Türkiye`de Saat: 06:11 . |