![]() |
S.Özkan Pişmiş Özkan pişmiş! KARTAL'IN genç yıldızı Serdar Özkan, "Kendime güveniyorum ve neler yapabileceğimi biliyorum. 16 yaşından beri A takım seviyesinde idman yapıyorum. Artık piştiğime inanıyorum. Beşiktaş'ta sembol olmak istiyorum" dedi. http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3D |
Nazar değmesin!!! |
inşallah. |
serdar geçen senede pişmişti ama gecen sene teknik direktor pişkinin biriydi. Forza ERTUĞRUL SAĞLAM |
bu sezon da kiralansa ayıp olacaktı adama,her sezon başı kampına katılıyor,sonra yok... artık zamanı geldi uzun yıllar beşiktaşa hizmet edecek inşallah |
iyi gidio iyi |
Serdar' lar çok iyi, inşallah hep böyle devam ederler.. |
bundan 4 yıl önceydi adem büyük ve serdar özkan bnm iki favori oyuncum.adem kayboldu ama serdar çıktı..inşllah dha ii leri çıkar |
aslında mehmet yozgatlı takıma döndüğünde sağ kanada serdarda sola geçecek solbekte de tello oynayacak kanatlar mükemmel olur |
Aman maşallah nazar değmesin.. |
bundan 4 yıl önceydi adem büyük ve serdar özkan bnm iki favori oyuncum.adem kayboldu ama serdar çıktı..inşllah dha ii leri çıkar Adem bencede çok yetenekliydi pafta gol kralı oldu ondan sonraki seneden beri ismini hiç duymadım bilgisi olan varmı |
kendine iyi baksın takımın ilerde en iyi oyuncusu bile olur ibrahim akın gibi olma ! |
çok yetenekli maçta tek başınada etkili ortalarıda etkili.bu sene kanatlar süper |
Alıntı:
|
Serdarlar çok süper aman nazar değmesin. |
inş başarısının devamını geitir şıamrıpta yarıda bırakmaz |
aman de serdar dili felan ısır ne bilim nazar boncuğu felan tak sonra nazar değer |
Türkiye`de Saat: 17:16 . |