![]() |
Akın'dan Batuhan'a Akın’dan Batuhan’a... http://fanatik.ekolay.net/fanatik/images1/akin280.jpg Teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın gelişiyle çıkışa geçen İbrahim Akın, maçın tek golünü kaydeden Batuhan Karadeniz’e övgüler yağdırdı. 26.08.2007 Teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın gelişiyle çıkışa geçen İbrahim Akın, maçın tek golünü kaydeden Batuhan Karadeniz’e övgüler yağdırdı. Golün ortasını yapan İbrahim Akın, “Batuhan çok iyi bir oyuncu. Bize çok faydalı olacak” dedi. Bu arada Serdar Özkan da karşılaşmanın sonunda, “Eğer Beşiktaş’ta şampiyonluk yaşarsam yıldız oyuncu statüsüne gelirim” diye konuştu. ********************** ‘Artık gözümüz İnönü’de’ Beşiktaş’ın son haftalardaki en formda ismi olan Serdar Kurtuluş, 90 dakika bitiminde çarpıcı açıklamalarda bulundu. Artık tamamen Zürih maçını düşündüklerini dile getiren 20 yaşındaki futbolcu, “İlk maçtaki avantajımızı kullanacağız. İnönü’de Devler Ligi biletini kapmak istiyoruz. Gaziantepspor karşısında zorlandık ancak Batuhan’ın golü bizi çok mutlu etti” ifadesini kullandı. |
İbrahim Akın Beni Gerçekten Çok Şaşırttı 2.yarı Oyuna Girdikten Sonra Hatasız Oynadı.. |
Uzun sure sonra akını boole oynarken gordumm gercekten gozlerim yaşardıı yaaa...Helal olsunn boole dewam edersee 3 yıldır yakalayamadıgı istikrarı yakalarr..... |
İbrahim Akın'dan hiçbir zaman şikayet etmedim.. O gerçekten süratli ve yetenekli bir futbolcu.. Geçen sene Tigana yedi bitirdi çocukcağızı... |
aferim ibo ya |
Her nekadar istenileni tam anlamıyla veremesede, İbrahim Akın' ın yeri bende hep ayrıdır. Çünkü çok yetenekli bir futbolcu. Toparlanmaya başladı, inşallah kendi kimliğine kavuşacak. Hem Beşiktaş hem Türk futbolu kazanmış olacak. |
akın şaşırttı beni yaw:D |
akın gelişme göstermeye başladı en azından bir çabası söz konusu bu bile çok olumlu bir gelişme... sırada kazanılması gereken burak gibi bir değer daha var... ertuğrul hoca ve sinan engin elbirliğiyle İNŞALLAH o da gelişme gösterecek buna inanmak istiyorum |
akın hadi artol bu sezon toplar kendini ya |
Alıntı:
|
Ben Burağa Hic Sallamadım Sallamamda Ama Etkiye Tepki Olayı Ondada Olacaksa Amenna Hemen :D |
ibrahim akın oyuına her girişinde takıma pozitif enerji getiriyo. Ona diğerlerine göre daha çok şans tanındığı doğru ve dahada tanınmasından yanayım bu adamda bi ışık var bunuda herkes görüyo. |
Türkiye`de Saat: 21:13 . |