![]() |
Demirören'den Batuhan'a şimdilik bir ev! 16 yaşındaki oyuncu, Gaziantep deplasmanında Beşiktaş’ı galibiyete taşıyınca mest olan Yıldırım Demirören, tatilde bulunduğu Akdeniz’den Batu’ya bir mesaj gönderdi Batuhan, emekli bir polis memurunun çocuğu... Daha önce devletin kendilerine tahsis ettiği lojmanda yaşayan Karadeniz Ailesi, Batuhan’ın babası emekli olunca, buradan çıkmak zorunda kalmıştı. Durumdan haberdar olan Başkan Yıldırım Demirören, genç yıldıza gönderdiği mesajda, “Sana güveniyorum. Alacağınız evin bedelinin yarısını ben karşılayacağım'' demişti. 16 yaşındaki oyuncu, Gaziantep deplasmanında Beşiktaş’ı galibiyete taşıyınca mest olan Demirören, tatilde bulunduğu Akdeniz’den Batu’ya yeni bir mesaj daha gönderdi: “Tebrikler. Hep böyle devam et. Şimdi gidip ailenle bir ev beğen. Gerisine karışma. Yeni yuvanız hayırlı olsun.'' Hakan-Rüştü elele Karşılaşma öncesinde Beşiktaşlı taraftarlar, Siyah-Beyazlılar’ın iki milli kalecisi Hakan Arıkan ile Rüştü Reçber’i elele tribünlere çağırdı. Milli takımda kaptanlık yapan Rüştü, kendisinden yaşça küçük olan Hakan’ı elinden tutarak tribünlere götürdü ve birlikte Siyah-Beyazlı taraftarları selamladılar. |
Alsın Tabi Ama Fazla Şımartılmasın Yinede.. |
hakkiysa verilsin ama fazlada simartmadan |
BENDE GOL ATMAK İSYİYOMMMMMMM GOOOOOOOLLLLLLLLLLL |
şimartcaklar sonrdan da pişman olcaklar adam daha bi kendini göstersin bakalım çocuk bi gol attı durun bakalım bi bakalım ne yapacak. |
çok erkennnnn |
ufak bi yardım iyi olmuşş.. |
Alıntı:
|
Abi yapmayın ne şımartması ya? Onun yaşında çocuklar araba kız peşinde koşuyolar. Adamın eve ihtiyacı varmış. Lojmandan çıkmışlar. Batuhan sonra gelecek vaad eden çocukların en başında geliyor. Helal olsun tabi birisinin kontrol etmesi lazım bu durumu, abartılmaması lazım.. |
Alıntı:
ewet toprağım haklısın bende sonradan öğrendim gerçekten ihtiyaçları varmış helallı hoş olsun :congrats: |
iyi etmiş valla |
bu bir şımartma değil bence... ihtiyacı olan birine yapılan bir YARDIM... hakedip etmediğini ancak sezon sonu bu 3 puanın getirecekleri belirleyecek... haberdeki ŞİMDİLİK sözcüğü motivasyon artırıcı bir unsur diye düşünüyorum... ntv de maç sonrası muhabirin röportaj teklifine sinan enginin batuya röportaj yasak demesi de şımarmaması için önlem alındığının bir göstergesi ve bence çok önemli |
bu ne ya 1 gole 1 ew ? tamam helalı hoş olsun ama bence bu kadar abartılammalı çalıştırılmalı bak tuncay tesislerde kaldı burak falan eve cıktı dağıttı tuncay disiplininin kaybetmedi kendi kazandı fazla parar verip şımartılmamalı zatne yaşı tutumyuor ama gece alemi arabalar falan işn kendini yok etmez |
Alıntı:
|
alacağı evin yarısını karşılıcakmış,bütün almaya paraları yetmio Demirörenin galiba... |
yaa arkadaşlar ihtiyacı varmış takıma 3 puan kazandırdı ödüllerindirildi sadece bi kere olcak bişey bu |
ewt katılıyorum cent.demirörenin yapmaya çalısdığı şey sen yeter ki iyi oyna demek.sadece gaz vermeye çalısıyor.abartılmamalı |
1000 euroya oynayan bı cocuk ya mılyondolarlık adamaların yapamadklarını yaptı serının devamı ıcnde muthıs bı gol attı bence helal olsun ıhtıyacıda varmıs..bjk o kadar para dagıttıkı batuyada bı ev cok degıl.... |
arkadaslar adam besiktas gibi cokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk büyük takimda oynuyor vede ihtiyaci varmis yakisir bizim batuhana kimler besiktasimizin parasini yedei adam bizi ipten aldi yakisir sana yakisir sana güzel bir ev yakisir sana |
Alıntı:
|
ii olmuş bnce.....umarım çok çok daa ii çalışır ;) |
Boyle bişeyin yapılması bence normal ama dozunu iyi ayarlamak gerekk cunku Batuhan daha cok genc ve şımarmaya musait bir yaşta o yusdenn dikkatli davranılması gerekir bencee... |
batuhanin yasi cok ama cok genc dikkat edilmeli yapilan seylere..gerci ev makbule gecmistir. |
Türkiye`de Saat: 19:04 . |