![]() |
Alıntı:
|
Çıkarken tepkisini görünce çok kızmıştım ama özür dilemesini duydum rahatladım. Hah şöyle hizaya gel bakam. Sen topunu oyna! Kimse hakkını yemez. Hadi bakam Delgado, bu takımın san aihtiyacı var. Hadi koçum benim! |
Bence tepki kendisineydi. Delgado bu sene çok iyi şeyler yapmak istiyor ama sahaya yansıtamayınca böyle bir tepki verdi. Kesinlikle çok iyi niyetli bir futbolcu. Çok şeyler bekliyoruz ondan. Aynı zamanda özür dilemiş olmasıda güzel bir davranış. Forza Delgado..... |
Ben sene basinda Delgadodan cok ümitliydim ama artik zerre kadar futboluna güvenmiyorum. Iki calim atmaktan baska bir sey yaptigi yok. 1,5 senedir uzaktan kaleye cektigi, cektiysede tutturdugu bir tane sutu yok. Sezon basladi bakiyorum, hirs yok, mücadele yok, takima katki yok. Yazik milyonluk adamlar sirtlayacagina bu takimi caylak dedigimiz Kurtulus, Özkan, Karadeniz gibi gencler tasiyor. Bu milyonluklar yan gelip yatarken, takimda en az parayi kazanan futbolculardan biri olan Buraka söylenmedik laf kalmiyor. Benim Delgadodan ümidim yok, olanlarada sabir diliyorum. |
delgado bu form dusuklugunu eger 3 mac veya 4 maca cıkarırsa ilerde kezman gbi olur allah kimseyı şaşırtmasın amin |
Alıntı:
|
ya elin oğlu cırrang cırrang vuruyo bizim delgado şut atamio bi şut atio savunmaadn sekiyo...lincoln gibi koysa... |
evet evet geldiğinden beri ümitliyiz delgado'dan. 5 sene olcak biz hâla ümitli olcaz delgado'dan. tıpkı nobre'den ümitli olduğumuz gibi. Sergen'i utanmadan sıkılmadan harcayanlar şimdi Delgado'dan Rico'dan ondan bundan medet umuyor. umsunlar dursunlar. |
Türkiye`de Saat: 05:06 . |