![]() |
kartal "kanat"landı beşiktaşın son yıllarda der yandığı ve kullanamadığı kanatları bu sezon vızır vızır işliyor adeta sağda serdar lar solda i.üzlmez ve tello oldukca da işleyeceğe benziyor.. ve son zürih macındada gollerimiz iki kanattan yani ilk golde serdar özkan ın sağdan ikinci glde i.üzülmezin soldan attığı gollerden geldi devamlılık dileğiyle... |
ah bize carew simdi lazimdi iste... boboyla ne ikili olurlardi... |
evet ama gercektende kanat futbolu basarının vazgecılmez unsuru... |
bobohıguanda ıyı olacak bence hıguanda suratlıymıs hareketlı adam gecebılıyormus |
Kanatlar süper işliyor. Herşey çok iyi olacak bu sene inşallah çokkkkk!!!! |
Alıntı:
|
önemli olan takımın tempolu oynaması tempolu oynarsak kanattan göbekten verkaçlarla sürekli pozisyon buluruz |
nobre ye göre oyun oynamaya başladık ki adam bi garipleşti böyle tavırlar profesyonel bir futbolcuya yakışmıyor böyle yapacaksa bjkda işi yok... kanat futboluna gelince ben zaten ertuğrul gelince kanatların ağırlık kazanacağını biliyordum çünkü kayseride de toledo ve mehmet topuzla sürekli kanatları kullanıyordu ertuğrul hoca bu sene de bu futbola çok uygun isimler olunca kadroda böyle etkili bir hücum silahı oluştu... Serdar Özkan ı ağzım açık seyrediyorum adam 89 da geriye gelip pres yapıp topu alıp alelacele atağı başlattı maç zaten kazanılmış bu ne hırs diye oturduğum yerde şaşırıp kaldım bu adam şamp. liginde de böle oynarsa seneye zor tutarız elimizde... |
Alıntı:
|
kanatlar böyle işlediği sürece sırtımız yere gelmez |
Türkiye`de Saat: 13:16 . |