![]() |
Sizce Zürih Maçının Yıldızı? takım genelinde cok iyi mücadele ettik ama herkesin gözünde bi yıldız olmultur mutlaka benim yıldızım deil yıldızlarım var mesela serdar özkan ,delgado ve hakan arıkan defasntada gökhanı cok beğendim bu macta.. sizin yıldızınız kim ? |
serdar özkan ve tello harikaydılar çok koştular... |
tello süperdi ama tabiiki delgadoydu |
Tello ve Serdar Özkan... |
serdar özkan |
|
genelde hepside birer yıldızdı ama en göze batanlar golleriyleeee delgadooooo ayak basmadık yer bırakmayan serdar özkan ayrıca tellooooo ve delii ibooooo |
Alıntı:
Şaka Olsa Gerek. |
1. serdar özkan 2. tello 3. delgado |
başlık açarken caps look kullanmıoruz |
bütün takım mükemmeldi. |
serdar ozkan delgado |
Delgado olsun :) |
DelgadoOOooOOooOO |
Kendini aşarak mükemmel kafa golleri atan Delgado olmalı. Nobrenin işini yaptı bugün çok da iyi yaptı. |
zürich maclarinin en büyük kahramani delgado dur....3 golü de o atti. |
serdarlarrrrrrrr.............:):) |
oOoOoOoOoOoOo DELGADO |
Tüm Takım.. |
Delgado nun hakkını verelim bu maçın yıldızı o. ama bana asıl seyir keyfini yaşatan Serdar Özkan dır genelde formaları isimsiz alırım ama bizde çok fazla kalmayacağını tahmin ettiğimden elimde bir serdar özkan forması olması için bu adetimi bozabilirim zamanında pascal forması alamadığım için pişmanım gene pişman olmak istemem... |
bütün takim helal olsun hepinize |
Hayatında ilk kez bir maçta 2 kafa golü atan DELGADO ve sahada dinamo gibi oynayan TELLO, DELİ İBO... Çok kritik kurtarışlarıyla da kalecimiz HAKAN'ı unutamam... |
izleyemedim maçı ama çok şey kaçırdığımı düşünüyorum. hepsinede helal olsun. |
MATİASSS EMİLOOOOO DELGADOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO |
delgado,tello,serdar ö. |
1. serdar özkan 2. tello 3. delgado |
mathiassss delgadooo |
Türkiye`de Saat: 12:54 . |