![]() |
yaa üzüldüm nobre adına yaaa :( |
yarabbi Baki, Burak ve Nobre üçüde gidiyor ya ben daha isterim :D ibrahim Akın ıda arada yollasak süper |
ben sınan enginin bu agresif açıklamalarını doğru bulmuyorum,biraz yapıcı olsun,nobre olayını ayrı tutarsak beşiktaşlı futbolcuları basına karşı koruyacağına onların ağzından konuşuyo |
Bence gayet iyi konuşuyor, otoriteyi de sağlamak lazım. Diğer futbolculara da ders oluyor butür yaklaşımlar. Herkes haddini bilmeli!!! |
iyi oldu. |
otorite sağlanması açısından oyunculara taviz verilmemesi güzel.. bakalım bundan sonra nolacak |
Nobre bir daha kulübün kapısından giremez! sinan bole bişi demedi sadece süresiz kadro dısı kaldı dedi |
nobre kendi hatasına katlansın kim ii oynarsa formayı kapar |
dün aksam canli canli dinledim öyle kesin bi cevap vermedi...sadece özür dilemeyle olacak isler degil bunlar dedi....yani biraz akli basina gelsin taktigi gibi...ama gitse bile cok büyük kayip degil |
Bravo sinan Engine...Tam olması gereken yerdee ve canlı yayında dun akşam sıcagı sıcagına werillen bi demeç...Ben bu kararın arkasındayımm...Sinanın dediine katılıorumm takımda şımarık oyu8ncular mevcut bunların bi an once ayaklarını yere basmalarını saglmak gerek...Bunu da sınan gayet iyi yapıoo ve buna dewam edecektirrr ... |
Türkiye`de Saat: 19:09 . |