![]() |
en kısa yol şudur inönüde oynayacağımız maclarda 7 puan deplasmandada bi 3 puan bizi gruptan her halükerde cıkarır hesapları yi yapmak lazım.. |
slm arkadaslar lıverpool inönü cehennemıne geldıkten sonra bır daha ingiliz taraftarlar onunde maç oynamak istemiycek buraya gelen her takım gıbı onlarda muhtesem taraftarımızdan etkılenıcekler biz bu gruptan cıkarız bizler inandık futbolcular ve teknık kadroda inandıktan sonra bu işin üstesınden gelırız |
liverpool taraftar görsün [quote=gogo;419474]slm arkadaslar lıverpool inönü cehennemıne geldıkten sonra bır daha ingiliz taraftarlar onunde maç oynamak istemiycek buraya gelen her takım gıbı onlarda muhtesem taraftarımızdan etkılenıcekler biz bu gruptan cıkarız bizler inandık futbolcular ve teknık kadroda inandıktan sonra bu işin üstesınden gelırız |
dediğniz gibi marsilya maçında iyi sonuç çıkarırsak liverpool un vay haline |
2 macda 1 puan aliralar sevinsinler onlar besiktasimi görmemisler herhalde gruptan 1 olarak cikaris kerisinden bana ne |
Asla yalnız yürümeyeceksin.. Önünde biz olacaz... |
biz o 6 puanı o kadar kolay verirmiyiz onlara be.tamam ş.liginde çok başarıları war tarihleri çok iyi ama maç sırasında hersey değişebilir.hiç bişey belli olmaz.bn hiç de ümitsiz değilim. |
Yok öyle çantada keklik görmek maçlar oynanmadan kazanılmıyor ben bu gruptadan çıkacağımıza inanıyorum en kötü ihtimal 3. olup UEFA ya gideriz. |
abi biz bunlara inönüde geçirdigimiz zaman anlıcaklar anyayı konyayı. |
Alıntı:
|
| Türkiye`de Saat: 13:51 . |