![]() |
Sağlam fazla üzülmedi http://www.internethaber.com/images/news/38675.jpg Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, puan kaybını normal buldu Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Kayserispor karşısında kaybedilen iki puanın önemli olmadığını belirterek, "İki puan yitirdik ama maçı da kaybedebilirdik. Ben bardağın dolu tarafına bakmak istiyorum" dedi. Sahada oynanan futbolda kalite olduğunu ifade eden Sağlam, "İzleyenlere gol izlettiremedik ama üst düzey, mücadeleci, bol pozisyonu olan ve futbol adına güzel şeylerin olduğu bir maç izlettirdik. Gerek Kayserispor adına, gerekse Beşiktaş adına bu futbolda çok emeğim olduğunu söylemek istiyorum" diye konuştu. Ertuğrul Sağlam, iki farklı maç oynadıklarını ifade ederek, şunları söyledi: "İlk yarıda Şampiyonlar Ligi'nin havasından tam anlamıyla uzaklaşamamış, lige dönememiş bir takımdık, ama özellikle ikinci yarıda değişiklikler sonrası ve devre arasında yaptığım konuşmanın ardından rakibe basan, onları oynatmamaya çalışan bir Beşiktaş vardı. İki puan kaybederken, maçı mağlup da tamamlayabilirdik. Yani bir puan da alamayabilirdik. Ben bardağın dolu tarafına bakmak istiyorum. Belki de yenilgi çok şey kaybettirecekti." Nobre kendisi belirleyecek! Sağlam, FC Zürih maçında oyuna girmek istemeyen ve bu nedenle kadro dışı kalan Nobre'nin geleceğini kendisinin belirleyeceğini dile getirdi. Ertuğrul Sağlam, bu konuda fazla yorum yapmayacağını ve Nobre'nin durumunu zamana bıraktıklarını kaydetti. |
herşeyin olumlusunu düşünmekte ilerde kötü sonuçlara yol açabilir |
yok abicim yaa, ertuğrul hoca söylediği sürece içim rahat.......... |
valla bende hocaya güveniyorum ama takıma hala ilerde sorun yaşıyor bu karamsarlığa yitiyor insanı |
gol yollarında sorun var. o kadar pozisyona giriyoruz hiçbirini değerlendiremiyoruz. bunu çözmemiz lazım en basta |
bobonun son dakikada kaçırdığıı pozisyona bakın korayın akının olmayınca olmuyorr pozisyona giryoruz her maçda bukdr şansız olcak değiizyaa, bi gol bitirir işi daha hugi var burak var nobreninde dönüşü harika olcak........iyi yoldayız bence sorun defansda titreğe top geldkce korkuyorum halaa ahh kaptan... |
burak ve nobre mi :D:D |
burağın antalyada ne golleri var kafaylaa |
o eskidendi o:) |
Alıntı:
|
burak ibrahim akın nobre bu takıdma olmaması gereken isimler |
ben ertuğrul hocaya güvencim tam ne derse bi bildiği vardır. Tecrübesiz diyenlere bi sorum olacak. biz bu takımın başını en tecrübeli hocalardan del bosque getirmedik mi soruyorum onlara? |
Beraberliklerin hatta mağlubiytlerin olması gayet normal. Lig uzun bir maraton, her hafta iyi oynamayacağız ki dünyanın en iyi takımı olsan bile bu değişmez. Daha ligin başındayız, takımımız oturunca herşey daha iyi olacak. Şampiyon olacağımıza inanıyorum Alah' ın izniyle. Takımımıza ve hocamıza güvenim sonsuz... |
Bardağa herzaman dolu tarafından bakmayalımda.. |
Okadar üzülecek birşey yok.Hemen vurmayalım yerden yere.Zürich maçı bizim için çok önemliydi.Uzun biraradan sonra gruplarda mücadele edecektik.O maçtada bütün güçlerini harcadılar futbolcularımız.Tello olsun delgado olsun bobo olsun...Bu maçtada yorgunluk belirtileri fazlasıyla görüldü tabii.Bu yorgunluk hem zihinsel hemde bedensel anlamda.Ama sonuçta rakipde çerez falan değildi.Bu sene karşılaştığımız en iyi takımdı bence.1 puanada şükretmeliyiz okadar yapılan defans hatalarından sonra.İleride daha da iyi olacağız.Milli takım araları falan iyi gelecektir.Delgado,rico,bobo,higuain nasıl olsa milli takıma çağrılmayan oyuncular.Kendilerini daha hazır hale getireceklerdir.Getirmek zorundalar... |
hocamıza guvenimiz tam |
ADAM GİBİ ADAM ERTUĞRUL SAĞLAM. O Ne diyorsa DOĞRUDUR.... |
ertugrul saglam ligdeki 36 macın 36 sını kazancak dıye bısey yok elbette bazı maclar kotu olcaktır |
jasmıne aynen katılıyorum gol yollarındakı problem cok acık bı sekılde gozukuyor. oynadığımız butun maçlarda 2 golun uzerıne cıkamadık rıcardınhonun daha fazla gol dusunmesı gerekır dıye dusunuyorum topu ceza sahasının onune kadar getırıyor fakat sut cekmıyor yanlamasına ve ya gerıye pas verıyor |
kayserinin de çok net gol pozisyonları vardı,kaybedebilirdik |
defansta sorun olacagını düsünmüyorum riconun sazı eline alması gerek artık |
bencede ıyı yoldayız... |
Türkiye`de Saat: 13:38 . |