![]() |
Holosko'yu istediğimiz doğruydu. 7 yabancı olacaktı o kadar da kolpa bi haber olmasa gerek... |
zaten alinan adamin biri klubede bekliyor bunuda kiralik verselerdi millet gulerdi |
yazık... |
holosku istediklerini baskanda soyledi |
umarım yalandır..yazık yoksa... |
eğer gerçekse yazıklar olsun beşiktaşa siz kıralayın diyemi okadar insan havaalanında toplandı sizin içinmi ben maradona olurum dedi yazıklar olsun yonetim ilkkez diyorum kı yazıklar olsun ertuğrul sağlam |
Ben holoskoyu takımda görmek isterdim ama bu yolla değil... Ayıptır getirdiğiniz adama bu yapılırmı... Verin bakiyi ibrahim akını burağı birazda para alın holoskoyu Gerçekten alabilirsek holosko ve bobo psikopat bi ikili olur |
malesef haber doğru başkanın ağzından holoskoyu istedik bizdeki yabancılardan biriyle takas yapacaktık dedi bizzat duydum muhtemelen oda Higuain idi arkadaşlar zaten Higuain Arjantin 2. liginden geliyor bize faydalı olacağını zannetmiyorum ayrıca bize pascal, carew gökhan ünal gibi kafacı ve fizikli adam lazımdı Higuain baştan sona yanlış transfer zaten hayırlısı demekten başka çare yok |
Türkiye`de Saat: 23:20 . |