![]() |
Higuain Yıkıldı Maradona yıkıldı http://fanatik.ekolay.net/Fanatik/im...silama2308.jpg Türkiye'deki 13. gününde Holosko ile takasının konuşulduğunu öğrenen Higuain yıkıldı. Kara Kartal'da Tangocu için motivasyon turları başlatıldı. Özel bir görüşme Siyah-Beyazlılar'ın, Manisasporlu Holosko’ya karşılık Federico Higuain’i kiralamayı teklif etmesinin ardından FANATİK, Arjantinli yıldız hakkındaki tüm çarpıcı haberleri dün açıklamıştı. Teknik heyetten onay alan ve yönetimin gözden çıkardığı Higuain’in, para krizi yüzünden bu olaydan vazgeçilmesinin ortaya çıkmasının ardından moralinin bir hayli bozulduğu öğrenildi. 22 Ağustos’ta Beşiktaşlı taraftarlarca krallar gibi karşılanan genç oyuncu ile yönetim özel bir görüşme yaptı. Delgado’dan destek İmzayı attıktan 13 gün sonra kiralık pazarlığı yapılan genç futbolcuya, “Seni tecrübe kazanman için kiralık olarak değerlendirmeyi düşündük. Hepsi bu. Bunu sakın kafanda bir sorun yapma. Futbolu düşün ve formanı almaya bak” denildiği öğrenildi. Bu zor durumu atlatmaya çalışan 23 yaşındaki forvete bir moral de vatandaşı Matias Delgado’dan geldi. Higuain’le konuşan ve sorunlarını dinleyen Delgado, takım arkadaşının bu konudaki rahatsızlığının ortadan kalkmasına yardımcı oldu. |
Adamı neye uğradığını şaşırttılar ya helal olsun.. Burası Türkiye.. |
Kolpa bir haber sonucunda karşılık olarak üretilmiş başka bir kolpa da olabilir. Medya hemen yakıştırmıştır, yıkıldı, mahvoldu:) |
kolpa haber bence holosko gelseydi rico yu gonderirlerdi |
dogruysa bu haber daha bu adamdan hayır gelmez bize |
ankara maçında kendini gösterde maradona olduguna artık karar verelim |
haklı adam yıkılmakta,böyle birşey nerde görülmüş,bravo yönetim |
Alıntı:
adam dha kac kere antremana cıktıda hemen karar alıp kıralayacaklar.ıyıkı gs ye gol attı holosko.bir ulkenın basını bu kadar mı beyınsız bu kadar mı yalan dolan olur.sadece spor degıl her alanda kolpa haber. |
inanmayın arkadaslar gazete bu ya hemde fanatik olurmu boyle şey tamam holoskayı ıstıyor ama takas olmazz |
O da yalan haberdi buda yalan.Onlarda neyapsın baktılar ilk yaptıkları haber kolpa çıktı bare yapmışken biraz daha devam ettirelim dediler herhal.Maşallah valla ne yüzsüz bunlar yaw. |
kolpa haber değil bu,transferin son günü starda canlı yayında söyledi başkan, evet bugün manisadan istedim holoskoyu,verselerdi bir oyuncumuzla yolumuz ayrılacaktı dedi,transferin son günü hadi ricardinho seni satıyoruz diyemeyeceklerine göre,birini kiralık olarak göndereceklerdi,bu da higuain... |
bu medyanın en uyuz hali |
Ya Ne Kolpası Başkan Canlı Yayında Söyledi Holosko'yu İstedik Diye Ama B Planı Varmıydı Denildiğinde Hayır Dedi Buna Kimse İnanmaz Higuain Alışsın Türkiye'ye Diye Onu Göndereceklerdi İşte. |
adam 10 dk oynamaylamı gönderiliyor bjk böle bişe yapmaz kolpa basın |
işimize gelmeyince kolpa,başkan açıklmasaydı ben de kolpa derdim,ama malesef gerçek bu,acı ama gerçek |
Başkan Açıkladı Diyoruz Halen Kolpa Diyor Arkadaşlar:) |
gazetelerin yalanı. artık doğru habere bile inanası gelmiyo adamın |
Başkan canlı yayına çıkıp holoskoya karşılık higuainimi teklif etti dedi sadece holoskoyu istedik dedi.Zaten bunu herkes biliyor biz holoskoyu 2 senedir istiyoruz ve hala gündemimizde olan bir oyuncu.Belki ricoyu gönderirlerdi ne belli.Zaten gazetede yazan sözlerde saçma.Yok higuain yıkılmış yok yönetim destek çıkmış falan.Yaw yönetim hem bunu yapıp hemde higuainin yüzüne nasıl bakar.Medya bizim son transferlerimize takmış kafayı.Diatta ve higuain hakkında daha çok haber çıkar ilk 11de oynamadıkça.Gitsinler ismael boizid hakkında biraz sallasınlar ozaman.Carrusca falan.Ama yokkk.Şuanda eniyi biz olduğumuz için bunlar doğaldır.Kolpanın kolpasıdır bunlar... |
bence de zincirleme dşünülen bir kolpa haber serisidir holoskoyu istemiş olabiliriz ama takas için higuain in önerildiği kesinlikle yalan bence zaten basının her yalan haberinin bir dayanağı vardır higuain i daha oynamadan bitirmek için yapılan şeyler bunlar... |
haber dpğru başkan açıklamış |
Higueni ne için aldık biz buna cevap verebilecek olan varmı ? Umarım bütün bu haberler sinsilesi yalandır. |
Türkiye`de Saat: 15:57 . |