![]() |
ÇaRşI kendini savundu..(alen den acıklamalar) Çarşı kendini savundu Son günlerde yaşanan acı olayın ardından Çarşı grubunun lideri konuştu Beşiktaşımızda taraftar grubu Çarşı'nın lideri Alen Markaryan ve arkadaşları, basın açıklaması yaparak, geçen cumartesi günü Beşiktaşlı bir taraftarın silahla öldürülmesi olayının tamamen kişisel husumetten kaynaklandığını ileri sürdü. Beşiktaş meydanında yapılan basın açıklamasına Alen Markaryan'ın yanı sıra siyah-beyazlı tribünün ileri gelenleri ve yaşanan olayda vefat eden Ferdi Aslan'ın arkadaşları katıldı. Alen Markaryan, son dönemde acı bir olay yaşadıklarını belirterek, ''Bunun üzüntüsü içindeyiz. Ama kimse bırakmıyor ki üzüntümüzü yaşayalım. Aslı astarı olmayan iddialarla olayı başka yerlere çekmeye çalışıyorlar. Açıkçası Beşiktaş düşmanlığı yapıyorlar. Bugüne kadar açıklama yapmamamızın nedeni, acımızın büyük olmasındandır'' dedi. Olayın bedava bilet ile ilgisinin olmadığını savunan Markaryan, ''Ferdi, benim tribündeki yardımcımın en yakın arkadaşıydı. Olay iki kişi arasındaki husumetten kaynaklandı. Bilet olayı yoktur. Biz iki kişiyi içeri alabilmek için müdüriyete yalvar yakar oluyoruz. Müdüriyet orada, sorabilirsiniz. Biletix orada... Fazla bilet mi basıyor Biletix o zaman?'' şeklinde konuştu. Alen Markaryan, olayın ayrıca, futbol takımı genel menajeri Sinan Engin aleyhine sezon başında açılan pankartlara bağlanmaya çalışıldığını dile getirerek, sözlerini şöyle tamamladı: ''Pankart açıldığında zaten rahmetli arkadaşımız orada yoktu. O gün maça ikinci yarıda gelmişti. Pankart ile ne alakası var? O maçtan sonra Zürih, Gaziantepspor ve Kasımpaşa maçları geçti. Tribünlerde hiç böyle olay yaşanmadı. Bu, maç haricinde olan bir olay. Zaten biz maçtayken olmuş bir olay. Olayı yapan diğer kişiler de tribünde olan kişilerdi, onların da hayatı karardı. Zaten bu olayın bilet veya pankart için olmadığını emniyet de biliyor. Ama Beşiktaş düşmanlığı yapılıyor, devamlı Çarşı'yı bu işlerin içine çekmeye çalışıyorlar.'' Kaynak: AA |
abimizi geri getirebilcekmisiniz peki:( |
İyi Konuşmuş.. Hani Ferdi'nin Arkadaşları Alenin Salonu Basmıştı:) |
çarşı ağlarsa kimse susturamaz artık sıra bize geldi die dusunuorum ... |
en sonunda çarsıyı çarsıya dusman ettiler ben bu basının kına yaksınlar istedıkleri oldu |
Beşiktaş düşmalığı çok büyük.... |
basının yaptıkları ortada. ama bazı olaylarda buna tuz biber oluyo. |
çamur at izi kalsın taktiği bu. |
merak etmeyın yakında ağlarsınz sızde bırsının arkasından o zman buray kelip gulucem size |
ALAYINIZ GÖRÜCEKSİNİZ |
abim benim seni çok seviyorum abicim sakın kızma bana ağlıyorum dıye ama yıkamzlar bızı abi yıkmazlar alayı görücek gununu |
Çarşı bir marka olmuştur.Bu öyle bir marka oldu ki Beşiktaşın önüne geçti.Takımın başarızlığı buna büyük ölçüde katkı da sağladı.Yapılan marşlar inanılmaz tezaruhatlar 90 dakika gösteriler inanılmaz güzeldi ve sonunda Çarşı haberleri çıkmaya başladı.Çıktıkçada grup ünlendi.Anadoludan Beşiktaşı tutanlar Çarşıyı tanımaya,sevmeye hatta kendi çarşı gruplarını kurmaya başladılar.Beşiktaş sevgisi çarşı ismiyle bütünleşmeye başladı ki tam bu noktada da tehlikeyi çoğu göremedi.Adamlar şampiyonlukarın sevincini yaşarken kadiköy galibiyeti ile pancular tutuldu,tezarühatlar yazıldı ve malesef ki Beşiktaş seyircisi artık bu tezaruhatlara,kadıköy panterine 3avans 4 te biterlere sevinir oldu hemde yıllarca.Kapalının kalbi Çarşıya haklı veya haksız şekilde geri verildi ve Çarşıda tam bu noktada Yıldırım Demirörenin uşağı oldu ve benim içinde çarşı burda bitti.Görmek istemeyenler olabilir ama Süleyman Sebaya bile(ben dahil) gitsin diyenler Yıldırım Demirören gibi başarısız bi adama çıtını bile çıkarmadı.Çarşı çıkarlarını mı düşünüyo dedim?sonra kim çarşı?Beşiktaşın mükemmel taraftar grubumu yoksa her beşiktaş taraftarı çarşımı?fenerlisi cimbomlusu beşiktaşa değilde niye çarşıya küfür ediyor diye düşündüm.Sempatizanı olduğum takımın bir taraftar grubu klup isminin önüne nasıl geçerdi?Çarşı buna nasıl karşı olamazdı?En sonunda çarşı içi bölünmeler oldu doğal olarak.Şimdi çarşı kendine sormalı herkesin saygısını kazanan bir taraftar grubu neden bu noktaya geldi.Herkes çarşı olmamalı...Beşiktaşın önüne geçilmemeli.Ben BEŞİKTAŞ taraftarıyım.Çarşıyıda büyük keyifle izliyorum ama artık Çarşıyı değil Avrupada başarılı Türkiyede şampiyonluklara giden bir BEŞİKTAŞ izlemek istiyorum.Çarşıda bunun yanında ballı lokma olur.ÇARŞI ne olur bir kere olsun DEMİRÖRENede KARŞI ol!!! |
BURASI BEŞİKTAŞ ALAAAYIINA GİDER |
bu olaylar carsiya yakismadi !!!! |
Alıntı:
|
adamlar bize düşman olmak istiyorlar yaa çarşının nasıl oldunu bilmiyomu bunlar |
Alıntı:
Duyun bu sesi. BEŞİKTAŞ HALA BURADA! 104 yıldır yıkılmadı, yine yıkılmayacak. AÇIN GÖZLERİNİZİ BAKMAYIN ŞAŞI ALAYINIZ GELSE YIKAMAZ ŞANLI BEŞİKTAŞ’I BU SENE ŞAMPİYON GÖRELİM SİZİ...! Baska amacimiz yok, tek yurek , tek ses , hedefe kilitlendik, amacimiz bu yil sonunda ŞAMPİYON yazmak daglara taslara heryere...! ANCAK HER ZAMAN GUVENEREK; TEK BILEK TEK YUREK TEK HEDEF Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...! |
yapanlar istedikleri kadar yılmadan devam etsin ama bilsinler ki; ne beşiktaşk aşkını nede çarlıyı içimizden bitirebilirler AÇIN GÖZLERİNİZİ BAKMAYIN ŞAŞI, ALAYINIZ GELSE YIKAMAZ ŞANLI BEŞİKTAŞKI.... BU BOYLE BİLİNEEEEEEEE |
Alıntı:
|
biz çarşıyız biz farklıyız bizi çekemiyorlar bunun farkına varamadınız mı bizi kıskanıyorlar biz birbirimize kenetlenecegimiz yerde birbirimizi taşa tutuyoruz biz kardeşiz bizim parada pulda gözümüz yok bize sadece beşiktaş yeter |
Çok güzel söylemiş Alen... ÇARŞI yı bir takım oyunlarla lekelemek istiyorlar; BAŞARAMAYACAKLAR!!! ... kardeşimizi saygıyla ve hasretle anıyoruz... |
hayırlısı |
Köşküm var deryaya karşı, Deryam var köşke karşı. çArşım var Beşiktaş Köyiçi'nde çArşı, marşım BJK marşı... |
alen tabi tutuştu hemen açıklama yaptı ama görücek |
Alıntı:
abuk sabuk bısey yazmıyorum 100. yıldan önceyıde hatırlıyodum merak etme alenı kımse savunmasın yalncının hırsızn tekı çıktı açıklama yaptı ayhanı sarı muratı alpayı tanıyorum ama fazla samımıyetım yok dedi yemezler alen yemezler kaç seneden beri onlar var yanında bakalım denizli maçında yanında kım olacak görücez az kaldı sadece sabredıyoruz ve hesabı sorucaz |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Ne yapacaksınız denizli maçında Abbasağalılarla Suadiyeler birbirine mi girecek.Abbasağa lılarda bunu yaparsa Ben orayı Beşiktaş'ın kalesi diye biliyorum.Eğer yine kavga çıkartırsanız siz Beşiktaş'lı değilsiniz Beşiktaş'ımıza zarar verenlerdensiz Merak etme eğer öyle bir olay olursa sizin yüzünüzde rantçılar derler tekrar kardeşim..Biz Beşiktaşlıyız bizler cebimizden para ödeyerek maçlara giriyoruz otobüslerle geliyoruz ben ne İnönü'ye beleş otobüsle geldim nede Beleş biletle girdim..Ben Beşiktaş'ıma katkı olsun diye birşeyler yapmak istiyorum.Neyse ortada kalan bizler ortada boy gösteren menfaatşiler..Eğer Beşiktaşlıysanız Beşiktaş'a zarar veremessiniz...Bak bu hafta yine Ankara maçına gidecem takımımızı görmeye desteklemeye herkez çoğu kişi gelmez diyor niye acaba..? Beşiktaş'ım benim biricik sevgilim... |
alen o trbunden İNECEK!!!!!!!!!! bunun başka yolu yok ya gitsin ermenıstana orda yapsın amıgoluk gazeteden bıle kovdular o trbunde olduğu surece çok olay çıkar mehmet rahat ol bızde kımseden bılet almıyoruz sezon başında gittim 700 mılyon verip kapalı kombinesi aldım samıyene kadıkoye giderken sabahın korunde gidip kuyruğa girip biletımı aldım ben bı kere bıle bılet istemedım alenden ama dağıtırken çok gördüm çokk |
Alıntı:
|
şuan sadece yasımızı tutuyoruz GUN GELECEK!!! |
böylebi konuda bile insanlara açıklama yaptırıyolar.böle basının taa ..... |
Besiktas tribününe hiç birsey olmaz. Herkes bir ölecek biz de birgün öleceğiz. Takım oynayacak yeni taraftarlar gelecek Onlar bağıracak. olay tribün meselesi de değil.Oğullarımıza vereceğimiz Beşiktaşlılık kültürünü vereceğiz onlar bizim verdiğim kültürlerle ister tribünde ister siyah beyaz meydanlarda ister kahvede Beşiktaşlılığımız koruyacaklardır..Benim tribünden korkum yok alem iyi oldu Çarşi bölündü diyiyor herkez bölünmez uLan bölünmesini istiyorsunuz ama dediğimiz gibi; Bizim tribünlere hiçbirşey olmaz herkez birgün ölecek gidecek yeni gelecek kartallar gırtlakları koparcasına bağıracaklar.. Olay can meselesi;Acı bir ders oldu, ama dersi dogru cıkarabilene.. |
Türkiye`de Saat: 04:51 . |