![]() |
Beşiktaş'a patlarız Ankaraspor'un yeni transferi Necati Ateş, Beşiktaş maçında patlama yapacaklarını iddia etti. Tecrübeli oyuncu, takımda sezona kötü başlamanın stresi olduğunu ifade ederek, "Ancak arkadaşlarımla el ele vererek bu sorunu çözeceğiz. Kaliteli bir kadromuz var. Beşiktaş bizi korkutmuyor" dedi. |
Necati dikkat et içinde patlamasın.. |
ya ramazanda kötü kötü konuşturacak. önce icraat sonra laf diyorum başka bişey demiyorum. sonra yenilince ağzını açıcak mı bakalım yine! |
Sen arkadaşlarınla el ele verip anca kutu kutu pense oynarsın necati... :)) |
Zor maç olacak bizim açımızdan. Necatine neden kızıyosunuzki her oyuncu kazanmak ister ve bunu düşünür. Ben kızacak bişey göremiyorum . |
ya necati sn ne yüzsüz adamsın millet seni kavuyo sn hala kendini bi ... sanıyon |
görceğiz bakalım kim patlama yapıyor. ama tabi aldığınız malubiyetten sonra takım içinde birbirinize patlarsanız bizi bağlamaz. |
yok yaaa varmı başka söylemek istediğin he bişey diyim öyle patlarımı deme sana bi patlatırlar ..... anladın sen onu ;) |
Konuşmak faydasız icraat gerek Necati:) Siz konuşun böyle bizde icraat yapalım ;) |
necati gs oynarkende cok seviyordu konusmayi sana gereken cevabi sahada kartallar verecektir |
Türkiye`de Saat: 16:55 . |