![]() |
vur masaya artık şu kopasıca yumruğunuda görsünler beşiktaşı.. |
bence yapar. |
Alıntı:
Ulusoyu sürekli destek oldu o ne yaptı... Bizim şampiyon olmamıza engel olacak her türlü ayak oyunlarını çaktırmadan uyguladı bizim demirören ise sadece yedi. gene boş konuşmalarla bizi kandırableceğini sanıyorç Laf değil icraat yapta, görelim senin şu yumruğunu... Yapamayacaksan madara olma da sus artık. |
yorumsuz ama bu sefer çok iddaalı laflar etmiş bakalım ne olcek |
Ya Bırakın Bunları Kardeşim 93 Dakika Gol Atama Hakem Golü Saymayınca Vay Efendim Hakkımız Yendi Ya 3 Puanı Hak Edecek Ne Yaptık ki Sahada? Evet Hakem Bariz Golü Vermedi Belki Ama Bu Beraberlikte Hakemden Çok Bu Maçta Böyle Ruhsuz Oynayan Futbolcuların Suçu Var.Sistemde Çok Yanlıştı Ne Delgado Ne Rico Yok Oyunu Kim Yönlendirecek Gelişi Güzel Herkes Topu Savdı. |
fazla celallenmiş sanki bu konuşmalar şu an için yersiz olmuş gibi geldi bana ama başkanın bu aktif tavrı da ilerisi için olumlu bir adım olabilir bekleyip göreceğiz... |
iyi konuşmuş,bakalım neler görücez önümüzdeki günlerde |
Başkan ilk defa federasyon aleyhine konuşuyor zaten.İcraatınıda yapacaktır umarım.Bence çok güzel konuşmuş sadece hakeme değinmemiş enazından.O golden önceki 85 dk top oynamadığımızı o da görmüş ki özür diledi enazından.Yerinde bir konuşma... |
Alıntı:
evet katılıyorum aynen.son dakikada gol atmayalım gol yemeyelim.artık son dakikalar işkence oldu bize. |
şöyle koltuğumuza oturup rahat rahat ne zaman maç izlicez acaba çok merak ediyorum....inş en kısa zamanda böyle bi durum oluşur.... |
Türkiye`de Saat: 13:26 . |