![]() |
Hakem net golümüzü yedi. Peki ya biz ne yaptik. Biktim artik gol atamayan basiretsiz futbol fukaralarini seyretmekten. 1. yari gol attigimiz maclar, 2den fazla gol attigimiz maclar bir elin parmagini gecmiyor. Gol, gol pozisyonu sIkIntIsI cekiyoruz sahada gole dönük sadece 2 kisi var. Bu takimdan sampiyon falan olmaz. Diatta ilk macindan hic bir halt olmayacagini gösterdi. Nobre gol atamayan forvetimiz. Delgado ve Riconun ikisini toplasan bir adam etmiyor. Karsilastirmalardan nefret ediyorum ama ayni pozisyonda oynayan Ceyhun, Alex ve Lincolnün yaptiklarina bakin, birde bizim futbolcu müsvettelerine. Cisse varmi yokmu bellidegil, Korayin tirnagi olamaz. Hulgeira bu mactan belli etti, bosa alinmis bir futbolcu. Yabancilarimiz icinde eh iste diyebilecegimiz futbolcular Tello ve Bobo. Biktim artik, her sene takimimdan sadece ümitvar olmaktan. 4 senedir 1 haftaligina bile lider olamamisiz, bu senede 5 mac yapmisiz 2sinden boynu bükük ayriliyoruz. Sansimiz yanimizda olmasa Kasimpasa ve Antep maclarida gitmisti. Ne zaman son 20 dakikasini rahat seyredebilecegim bir macin. En son 1o yil önce falan bir macta 5 gol atmisiz. 3 yildir bir macta 4 golü bir arada göremiyoruz. Isyan etmek istiyorum artik. Hakeme ettigim beddualarin bugün sonu gelmedi ama bu maci kaybetmemizin Teknik heyet ve futbolcular en az hakem kadar sorumludur. Yabancilarimiza yazikki futbolcu diye üstüne birde para veriyoruz. Haram olsun aldiklari paralar. Bu sene oynanan bütün maclari seyrettim. sadece mücadele var ama üretkenlik sifir. Bu takimdan bir halt olmaz, bizlerede yine boynu bükük dolasmak kaliyor. |
%1000000000 temiz goldü.. |
ya arkadaşlar hakem hakem diip durmayın... iğne-çuvaldız misali siz önce kendinizi görün... kötü oynadık, hatta berbattık.... sen 90 dk gol atamazsan, 90+ da hakemin hatalı gol kararını da suçlama... çekirge 1 sıçrar 2 sıçrar... işte herzaman 90+ da yemiyo... Kayseri 1, Ankaraspor 2.... akıllanalım artık... kimseyi suçlamakla bir yere varamayız... önce iyi oynamamız lazım ki hak edelim... başkaları hak etmeden almıyorlar mı? alıyorlar... ama olsun... bırakın bizim bir farkımız olsun!!! çünkü biz, BEŞİKTAŞ'lıyız... |
Alıntı:
birkaç nokta hariç, katılıyorum kardeşim, haklısın... |
valla helal süpersiniz bekliyordum kayıplar olduğu zaman tepkiler olacığını da bu kadar karamsar ve isyankar tepkiler düşünmemiştim bu ne şiddet bu ne celal hele bi sakin... anlaşılan Ertuğrul un da ömrü fazla olmayacak bu takımda geçmiş olsun BJK ımıza son sürat gerilemeye devam edeceğiz gene, eğer daha şimdiden bu takım için bu düşünceler böyle yoğunlaştıysa gerçekten de bu takımdan bi b.k olcaksa da olamaz merak etmeyin, neyse sonuç olarak Ertuğrul gibi genç ve istekli bir hocaya yazık olacak dicek bişe yok... |
bundan sonra golu daha erken bulurlar son dakkaya bırakmazlar |
çok değerli 2 puan kaybettik |
Alıntı:
|
acaba elle mi atsaydık o golü belki o zaman werirlerdi golu adilerrrrrr |
http://www.karacanakademi.com/HaberImages/194596.jpg Sen dokanmadınki böle gol versinler..! AN-EL-Ka....! |
Türkiye`de Saat: 17:23 . |