![]() |
Yıldızlara Şok! Yıldızlara şok! BEŞİKTAŞ'ta Ertuğrul Sağlam, Delgado ve Ricardinho'yu yedek soyundurarak şaşırttı. Genelde iki yıldızdan en az birisine şans veren genç çalıştırıcı, Ankara'da ikisini birden kulübeye çekti. Ricardinho sonlarda oyuna girerken, iki maestronun yokluğu Kartal'ı olumsuz etkiledi. http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3D |
yapma hocam tiganalasma sende gozunu seveyim |
neden böyle birşey yaptın hocam,oyun kurucusuz olurmu hiç |
Şok değildir bence onlar için.2 haftalık arada mutlaka delgado ve ricoya söylemiştir sizi marsilya maçına saklıyorum diye.Valla açıkçası 2 hafta dinlenmek için yetmedimi demek geliyor içimden.Gerçekten ilginç yanii.Bare bunun meyvasını alalım marsilya maçında.Yoksa ertuğlul hoca ozaman görecek asıl eleştirileri... |
haklısın umarım bu üzüntü marsilya yı yenerek yerini sevince bırakır |
Keske ricoyu bastan oynatsaydi delgadoyu saklasaydi ama cok da onemli degil aslolan sampiyonlar ligi orada yuzumuzu guldururler umarim off ya bi galibiyetle baslasak enfes olur valla |
oyun kurucusuz nasıl olcaktı anlamadım... |
yapma bunu ya oruç insanın kafasını çalıştırmıo cidden tutma maç günleri oruç :) cok mantıksız bi karar verildi umarım tekrar böyle bi karar alınmaz |
bence de doğru bir karar değildi.ama kayseri macında oynadılarda ne oldu?hala forvetimiz yok. |
yane harbiden bu adam ne yapmak istedi anlam veremedim maçı maaf etti saolsun |
Türkiye`de Saat: 23:21 . |