![]() |
Yönetimde Çarşı Gerginliği Yönetimde 'Çarşı' gerginliği Çarşı Grubu'nun önde gelen isimlerinin Marsilya'da misafir edilmesi yönetim kurulunda gerginliğe yol açtı. İşte perde arkasında yaşananlar: Beşiktaş'ta yönetim kurulunun Çarşı Grubu'nun önde gelen 10 ismini Marsilya'da misafir etmesi yönetimi karıştırdı. Taraftarların deplasmana getirilmesinin yanlış olduğunu belirten bazı yöneticiler bu durumu protesto etti. Yöneticiler, "Çarşı'da yaşanan olaylar geçtiğimiz hafta Türkiye'nin gündeminde yer almıştı. Bu olay daha soğumadan taraftarların Marsilya'da ağırlanması son derece yanlış" yorumunu yaptı. Çarşı Grubu'nun önde gelen isimlerinin yarın sabah takımın kamp yaptığı otele giderek Sinan Engin'le bir araya geleceği ve futbolculara moral vereceği belirtildi.. |
yorumsuz |
bunun neresinde gerginlik war anlamadım bir tepki olsun diye koydum bu haberi foruma...Kartalhaber.com adlı siteden alıntıdır...Yalan,uydurma ve sacma haber nasıl yapılır işte kanıtı... |
iyide trubunu kım costurcak.iyice sacmalamıslar.mıllet besıktası trubunden yıkmaya calısıyor. AMA UNUTMASINLAR Kİ TRUBUNLER BASLARINA YIKILIR! |
çarşısız tribün olurmu tezahurat olurmu |
kartalhaber tamamıyle sallama bı haber weriyo ya sewmiyorum ben o siteyi |
ya allah affeder çarşı affetmez çarşı olmadan olur mu yaa nediosunuz.zaten buna izin vermezler |
çarsı ' sız asla mac olmaz |
Haydaaa. |
sinan engin defolllll gitttttttttttt |
FERDİ ARSLANSIZ VE OPTİK BAŞKANSIZDA BI TRBUN OLMAZ |
Bu kartalhaber nebiçim beşiktaş sitesi anamadım zaten.Hep kötümser haberleri veriyor!Marsilyanın taraftarları bizim kadar olmasada çok ateşli.Yenilgi halinde stadı bile yakabilirler okadar yanii.Bizimde oraya çarşıyla gitmemiz lazım.Her takım otobüsüne taraftar alıyor helede böyle önemli bir maç ise.Ama illa birşey bulacaklar işte... |
kolpahaber..!!! |
Alıntı:
|
ulan basın. o.ç basın. ********ler. öteki tarafta yatacak yeriniz yok lan. aziz babanız çok mu para verio size, bu çeşit haberler yapın die. |
neresi gerginlk anlamadım zaten carsı yoksa beşikaştaslılık ruhu yok olur o yuzden carsı bir ruhtur her zamn wardır asla gerginlige neden olamaz |
Türkiye`de Saat: 02:20 . |