![]() |
Beşiktaş o pozisyona yanıyor En kritik dakikalardı.. Marsilya'ya ölümcül vuruş şansı ayağına kadar gelmişti.Ah be Serdar ne yaptın öyle.. 86. dakikada o golü atsaydın hepimizi sevince boğacaktın.. Marsilya neye uğradığını şaşıracak kartalın ölümcül pençelerinin tadına bakmış olacaktı.. Zafer hikayeleri yazılacaktı senin için.. Marsilya kahramanı olarak anılacaktın.. Felaket senaryoları biraz olsun uzaklaşacaktı takımın üzerinden.. Tello soldan güzel ortaladı, herkesi aşan top Serdar'ın ayağına geldi. Sağ çaprazdan yerden vurdu ama top fileleri bulmadı. |
Serdar kötüydü akşam nasıl kaçar o gol:( |
ben hiç bir pozisyona yanmıyorum çünkü kazanmak adına hiçbir şey yapmadık bu kadar kötü futbol oynanırsa sonuç bu olur |
ewet ya atsaydı keşke:( |
bütün futbolcular kötüydü :( |
keşke kontrol etseydin be serdar sonra vursaydın |
Bir pozisyondan ne olur allah aşkına. Keşke atsaydı ayrı mesele de atamadı. |
işte ark lar tecrübesizlikten kaynaklanıyo..biraz tecrübeli olsa atardı o golü bence s.özkan ama sağlık olsun artık yapacak bişey yok... |
serdar o golü atsaydı da bişey değişmezdi tamam belki bir puan alırdık ama oynadığımız futbolu savunanlar olabilirdi ben böyle kötü giden durumlarda dibe vurup hataları görüp başka çözümlerle yeniden dirilmeyi tercih ederim hocamızın ve futbolcularımızın kendini sorgulamaları için yenilgi daha hayırlı bizim için sürekli beraberlik alarak nereye kadar |
Türkiye`de Saat: 15:51 . |