![]() |
Üzülmez: Bu Bir Kazaydı İbrahim Üzülmez: 'Bu bir kazaydı' http://fanatik.ekolay.net/Fanatik/im...uzuntu2009.jpg Takım kaptanı İbrahim Üzülmez, Marsilya yenilgisi sonrasında umutlu konuştu. Takım kaptanı İbrahim Üzülmez, Marsilya yenilgisi sonrasında umutlu konuştu. Fransa’da alınan mağlubiyeti bir kaza olarak değerlendiren tecrübeli oyuncu, “Daha önümüzde 5 maçımız var. Özellikle sahamızda her takımı yenecek güçteyiz. Marsilya maçından önemli dersler aldık. Diğer sınavlarımız böyle olmayacak. Gruptan çıkacağımıza inanıyoruz” diyerek taraftarlara başarı sözü verdi. |
Kazaların ardı arkası kesilmiyo ibooooo bu kadar rezil oynanmaz iboooooooo |
ne oynadınız ki kaza diyorsun.bu kazalar bir gün başınızı yiyecek.inşallah ben o günü görürüm. |
inşallah düzeliriz. |
bide gruptan çıkacağımıza inanıyoruz demiş ya. ben maçlar oynanmadan inanıyodum ama gerçekler insanın gözünü açıyo! bu futbolla 4-5 puan bile toplarlarsa öpüp başlarına koysunlar. azıcık para gelir en azındal yol masrafları falan çıkar! |
ibo senin jübilen ne zaman yaaaaa. |
yaa neido bu yaa alaymı edio bizle nasıl oynadıkalrını görmedimi aam inş dedin gibi olur kaptan |
bu ne ya her mac kaza kayserii kaza ankara kaza marsiyla kaza şimdi denizlide kaza olur |
ne kazası intihar oldu |
Alıntı:
birakin bu bos laflari millet sizden bahane degil sahada icrat bekliyor icrat |
Türkiye`de Saat: 09:31 . |