![]() |
İşte olay rapor İşte olay rapor Olaylı Ankaraspor - Beşiktaş maçının hakem raporları ortaya çıktı. Berabere biten mücadelenin son saniyelerinde Beşiktaş'ın golünü iptal eden hakem Vedat Yüksel 'in sıcağı sıcağına yazdığı raporunda yardımcısı Adil Sinem 'i suçladığı ve bütün faturayı Sinem'e kestiği öğrenildi. İşte Vedat Yüksel'in raporundaki ifadeler: "Adil Sinem pozisyondan hemen sonra titreşimli uyarı sistemiyle dikkatimi çekti. Bayrağı kaldırınca ben de golü iptal ettim. Yardımcı hakemlerimize güvenmemiz gerekiyor. Sonuçta onun kaldırdığı bayrak üzerine golü iptal etmek zorunda kaldım." Sinem'in dosyası kabarık Golü iptal eden yardımcı hakem Adil Sinem'in daha önce de bu tip yanlış kararlar verdiği bildirildi. Sinem'in Gürcistan'daki bir UEFA maçında Selçuk Dereli 'nin yardımcılığını yaparken, yine önemli bir gol pozisyonunu iptal ettiği belirtildi. Ayrıca geçen sezon oynanan Fenerbahçe-Sakarya maçında Sinem'in, son adam Tuncay 'a yapılan faulü iyi sezemediği ve orta hakem Kuddusi Müftüoğlu'nun yanlış karar vermesine neden olduğu da gelen haberler arasında. Vedat Yüksel'in raporundan sonra Adil Sinem'in en az devre arasına kadar kızağa çekileceği vurgulandı. Yüksel'in ise yazdığı raporla bir nevi temize çıktığı ve Futbol Federasyonu tarafından UEFA listesine önerileceği ifade edildi. (Cumhuriyet) |
yaa işte hakem olmasını bilmeyenleri alıyoalr maçlarda böle dazlak gibi kalırouz |
Alıntı:
|
bu saatten sonra rapor olsa ne olur.yazık olan iki puana oldu. |
şampiyonluk giderse bunda gider sene sonun bu 2 puan belki bizi şampiyon etmeye bilir |
Alıntı:
|
elbetet yan hakemine guveneceksin ama sen pozisyonu net gormussen golu vereceksin sonucta son karari orta hakem verir kimse kimsenin ustune suc atip isin icinden siyrilmaya kalkmasin |
bilen bilmeyini hakem yaparlarsa olacagı bu .. |
bu gol verilmediği için bu sene şampiyon olamayıp sene sonunda bu maçı bahane ederse bizmkiler allah belalarını versin! 90 dakika akılları nerdeymiş?!! 3 maçtır gol atamıyoruz!!!!!!!!!! :@ |
bişey demiyorum. ortada çalınan 2 puandan başka bişey yok. |
Bence ustunden atmak istemiş oılayıı...Hafta başndan beri cumle alem orta hakemi sucluoo...Raporuna adil sinemi one atarak onu ateş hattına atmışş...Son kararı sen verirsin hocaa...Bunu unutmaa...Sen dogru gorduysen neden başkasının kararına uyuyosunn? |
sen görme ondan sonra da yan hakemin yüzünden pozisyonu iptal ettim de oh beah ne ala dünya...ne yapacaaz o zaman yoksa başvursak ta maça 5-10 tan hakem mi werseler ....belki o zaman görürler... |
Türkiye`de Saat: 17:05 . |