![]() |
Delgado Geri Dönüyor! Delgado geri dönüyor! http://fanatik.ekolay.net/Fanatik/im...elgado2109.jpg Ricardinho'nun sakatlanmasının ardından Matias Delgado, gerçek bölgesi olan orta sahaya geri dönüyor. Ricardinho’nun sakatlanmasının ardından Matias Delgado, gerçek bölgesi olan orta sahaya geri dönüyor. Pozisyon üretmekte zorluk çeken Beşiktaş’ın hocası Ertuğrul Sağlam, Arjantinli futbolcudan orta sahada çok şey bekliyor. Forvette markaj altında kaldığını dile getiren Tangocu, “Topla buluşmakta ve top kullanmakta zorlanıyordum. Şimdi daha başarılı olacağımı düşünüyorum” ifadesini kullandı. Teknik heyetin Denizlispor karşılaşmasında ileri uçta Bobo ile Mert Nobre’yi görevlendirmesi bekleniyor. |
geri dönüyo deyince evine sandımda sevinmiştim.adam 2 senedir bir dönemedi gitti.hadi hayırlısı bakalım. |
Hadi bakalım inşallah patlar artık..... |
yıldızların performansının takımın performansıyla doğru orantılı olduğunu artık gözden kaçırmamalıyız, takım belli bir standardı yakalayabilirse yıldızlar üzerine ekstra işler yaparlar, ama bizim yaptığımız takım çok kötü, kim bu takımın en iyisi, delgado, vur gitsin:D herşey iyi olacak, takmayalım bu kadar... |
ne zamandır dönüyo ama bi biz göremedik nedense |
dön ne olur geri dön .... |
ya bırakın bunu ya adam hiç bir onemli macta adamın oynadıgı yer kalmadı neredeyse kaleye gececek ama yinede bos |
ya artık inişli çıkışlı oynama kardeşim dün lincoln ü izledim adam harika oynuyo ya |
madem doğru yeri orta sahada bu ertuğrul hocanın kafasında sorun mu var? hayır ben anlamıyorum. neden her gelen hoca hangi takım olursa olsun bu böle. illa bi futbolcu üzerinde değişiklik yapcak. herhalde ertuğrul hocada kendini örnek alıyor. oda zamanında kale hariç heryerde oynamıştı beşiktaşda. gerçi o başarılı olmuştu ama. hadi hayırlısı bakalım Bobo ile Mert Nobre oynayacaksa Higuain neden alındı abi ya. çok mu paramız var bizim. hayır adama gol makinası dediler tık yok. |
bakalım asıl yerinde nasıl oynayacak ricodan daha iyi oynayabilecekmi bakalım ondan daha iyi oynaması için topu dikine kullanması ve tempolu oynaması yeterli |
Anlamıyorum, bu takımda kaç tane forvet var ve Delgado niçin forvet oynatılıyordu? Yani forvet eksiğimiz var da, onun için mi Delgado forvet mevkinde oynadı? |
düzgün oynasın 10-15 maç üstüste artık. bi var bi yok nasıl 10 numara anlayamadık daha! bi görelim artık gerçek delgado'yu |
walla bende anlamıyorum ya koy higuain i forvete oynasın güzel güzel niye forvet arkası oynayan adamdan forvet yaratamaya çalışıyoruz ki anlamış deilim... |
burası beşiktaş :D |
sorun bireysel deil ki takım olarak ruh yok takımda |
Artık macı seyrederken delgaadoooooo diee bagırmak istiorumm...İnanıorum ki bir cok taraftar da bunu istiodurr... |
şöyle bi recoba gibi adamımız olsa ne olurdu ah ahhh..nyse konuya dönersek bence delgado 3-4 hafta 10 numara bölgesinde oynamalı ama hiç yerini değiştrmeden.eğer o zaman fayda alınamıyorsa yedek kalması yda göndrilmesi düşüneblir.çnkü bu adam basel de döktürüyodu.kötü olduna inanmıyorum ama biraz kendi bölgesinde oynaması lazım.hemde 3-4 hafta peşpeşe.adamın mevkisinde hiç istkrara yok.neresi eksikse oraya konuyo.bnce çok yanlış... |
Fazla dönmesin başı döner :D ya arkadaşlar biz bu oyun anlayışı ile yani defanstan orta sahaya kadar 5-6 pasla çıkarsak deli ibo, serdar orta sahadan kaleciye pas verirse delgado değil ronoldinho yu getirsen nolur önemli olan oyuncunun yerini değil KAFAYI değiştirmek bunu ertuğrul hoca hala değiştiremedi yani geçen yıldan hiç bir fark yok daha doğrusu 2-3 yıldır bişey yok rahat maç seyretmeyi unuttuk Ertuğrul hoca göze hoş gelen bir futbol ve hucum oynicaz diyor ama kaleye gidemiyoruz ve hiç olmadığı kadar geri pas oynuyoruz bence maçı sahaya çıkmadan kazanmak yani inanmaktan geçiyor |
Yaaa benim anlamadigim niye her yeni gelen hoca delgadoyu degisik mevkide oynatiyor, tigana orta sahanin saginda oynatiyordu, simdide ertugrul hoca forvette oynatiyor, yaa ne var bu oyuncuda bi birakinda gercek mevkiisinde oynasin yaaaa!!!! |
yaa benim tek istedim bu adam kendi dalında oynasın ve golleri çaksın kalelere artık ya ve deliler gibi DELGADOOOOOOOOO demek istiorum her kez gibi.... |
Alıntı:
|
oynamayı bilmeyen gelin yerim dar dermiş.. delgadonunki de bu hesap.. bir yer beğendiremedik muhtereme.. yetenekli adam her yerde oynar.. açıkcası ben delgadodan umudu kestim.. ona verilen para ile onun bize verdikleri arasında uçurum var.. |
tam dönmede |
Madem yeri ortasaha ve oraya dönüyor Marsilya maçında neden geçmedi sakatlanan Riconun yerine? |
delgadonun asıl mevkısı orta saha deıl forvet arkası |
dönüş yolu baya uzunmuş... |
geri dön geri dönn ne olur geri dönn:D:D |
Alıntı:
|
bakalim hadi hayirlisi,bu adamin bi sürekliligi yok bence ya 2 mac iyi oynasa 5 mac kötü oynuyor yada sakatlaniyor.... |
Alıntı:
|
döne döne bizim basımız da dondu. |
Türkiye`de Saat: 16:20 . |