![]() |
Delgado: Yedekliği Asla Sorun Etmem http://www.fotomac.com.tr/i/1_pix_beyaz.gifhttp://www.fotomac.com.tr/2007/09/24...499DE2037b.jpghttp://www.fotomac.com.tr/i/1_pix_beyaz.gifhttp://www.fotomac.com.tr/i/1_pix_beyaz.gifhttp://www.fotomac.com.tr/i/_spacer.gifYedekliği asla sorun etmem Sağlam'ın Denizlispor maçında oynatmadığı Delgado, yedekliğini sorun etmediğini söyledi. Arjantinli yıldız, "Takdir hocamızın. Sırası gelince herkes oynayacak. Önemli olan kazanmamız. 2-0'dan 3-2 yapmak, kalitemizi ortaya koyuyor" dedi. http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3D |
Madem sorun etmiyorsun, takimda kontenjan isgal etme defol git. Geldiginden beri hakkettiginden fazla destek verdik sana. Senin pozisyonunda oynayan diger futbolculari görünce senin oynadigina futbol demek icin utaniyorum. Delgadodan ancak hali saha topcusu olur. Besiktasa yakisan kaliteye sahip degil. Isvicreye geldigi gibi gitsin. |
Alıntı:
Unuttun herhalde Zürich macini, orda Delgadonun gollerinle s.ligine girdik, bu takim onun sayesinde kac para aldi biliyormusun s.ligini girisiyle??? Adam dogru söylemis, Saglam ne yaparsa oda onu saygiyla karsilamasi lazim, sende diyorsun defol git, hay allahim yaaa..... |
Delgadodan bir İ. Mansız hırsı beklemek belki doğru değil ama en azından bir Ronaldonun, Giuntinin profesyonelliğini beklemek hakkımız. Riconun yokluğunda bile İnönüdeki bir maçta yedek kalıyorsa, onun yerine S. Özkan monte edilmek uğruna takımdaki taşlar değişiyorsa, takıma daha alışamamış olan Higuain bile onun yerine ortasahaya giriyorsa Delgadonun bunu "sorun etmesi" gerekir. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Birakin Allah askina. Insanda biraz utanma olur. Geldiginden beri takima elle tutulur tek katkisi yok. Uzaktan atilmis bir golü yok. Ceza sahasi disindan sut cekip kaleyi tutturdu bir pozisyon yok. Antep ve Bucaspor maclari disinda bir frikik yok. Herseyden vazgectim is ahlakina sahip bir insan, hirs yapar, kazandigi paradan utanir bir mücadele verir. Ne demek yedekligi sorun etmem. Neden yedek kaliyorum diye kendinde hata arayip, mücade edecegine pes etmis. 2. sinif Zürih takimina 3 gol atmakla bu isler bitiyorsa tamamdir. 12 mac oynanmis sadece 2 macta var. Bu iki mac disinda ne sut, ne asist, ne gol, ne futbol, ne de mücadele var. Saygiyla karsilanacak ne yapti. Zürihe 3 gol atmanin bedeli senede 1,5 milyon euro kazanmakmi. Bu adam tikir tikir parasini aliyorsa, belli bir performansi göstermek zorunda. 100 kiloluk Sergenin, 45lik Sifonun bile tirnagi etmez. Biz bunu seyretmek icinmi Sergeni takimdan uzaklastirdik. En acisi bonservisi en pahali futbolcumuz Delgado. Sahada oynayan adama bakiyorum, bu adama 50bin euro vermem, hangi akilli 5 milyon vermis diye soruyorum. |
Delgadodan bu sezon çok şey bekliyodum ama malesef yine olmadı... |
Alıntı:
Defol mu? bu kadar kolay yani bi oyuncuya defol git demek... way be helal ne diyim ki daha |
Alıntı:
Delgado bedavaya geLdi. bİRaz kulubün içinde olanlarıda takip etsen görürsün ülKer'den bedava geldi |
Alıntı:
|
Suçu biraz da kendimizde aramanın gerektiğini düşünüyorum. Son 10 yıla baktığımıza kaç tane teknik direktör değiştirdik?? Ne kadar istikrara inandık??? Sabır sabır diye bahsedip duruyoruz ama sürekli teknik direktör değiştirilmesinde hiç mi taraftarın payı yok??? Var çünkü başarı beklentisi içindeyiz. İşler biraz kötü gidince teknik direktörü futbolcuları yerden yere vuruyoruz. İşte bizler istikrarı haketmiyoruz belkide.... Bi duralım bekleyelim. Takım tamamen otursun, hoca yüklemek istediklerini tam anlamıyla yüklesin. Futbolcular geçen senenin ezikliği atsın bir üzerinden..İllaki şampiyon olmaya gerek yok. Takım rayına otursun, istikrarı yakalasın, teknik direktörde 2 maç yenilince beni gönderecekler korkusu olmasın..Futbolcularda yetenekli olmalarına rağmen beklenileni veremeyince defol git hakaretlerine maruz kalmasın... Bu takım daha yolun başında..Köprüleri yıkmanın gemileri yakmanın ne bizlere ne de takıma faydası olur... Aynı zamanda Delgado ne demeliydi ben yedek oturacak oyuncu değilim, hoca hata yaptı mı??? Futbolcular ne söylese suç zaten iyi yada kötü. İş bizim beynimizde bitiyor, düşüncelerimizde. Geçen sene Tigana ile kötü bir sezon geçirdi bu sene iyi oynadığı maçlar oldu. Sezonun başı biraz daha beklemek gerekir kesin sonuca varmak için... İNADINA DELGADO!!!!! |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
yani bizim futbolcumuz olsa hemen satardık diyosunuz ???ya hakkaten anlamıyorum ya adam zürih maçlarında mükemmel oynayıp bizi şamp ligine kalmamızı sağladı o zaman Delgado müthiş,Delgado harika vs...ama adam kötü oynayınca hemen defol git...bu nasıl bi anlayıştır çözebilmiş deilim...korkarım 2-3 hafta sonra higuain e de defol git dersiniz ben şahsen bekliyorum sizlerden hadi yüzümü kara çıkar mayın benim inanıyorum size..... |
delgado efendi sen yedekliği sorun etmeye bilirsin ama biz sorun edioruz.artık oynasanda biz de görsek senin nasıl topcu olduğunu.kesik kesik değil sürekli oyna artık. |
çok çabuk adam harcıyoruz arkadaşlar adam zurich 2 gol attı o zaman iyiydi şimdi kötümü oldu çok yazık |
Alıntı:
|
delgado kötü futbolcu değil ama potansiyelini kullanmıyo, yada bu ligin oyuncusu olmadığı oyun stili kendine göre olmadığı için kullanamıyo! istikrar sağlayamıyo, eğer sürekli böyle olacaksa bu lige ve takıma uygun bi futbolcu alınabilir delgado'nun yerine! |
Arkadaşlar brs dar düşünüyoruz bence çok çabuk kırıcı oluyorus ve gunluk yane futbolcu bı hafta ıyı oynadımı oo çok ıyı bı hafta kötu oynadımı kötu ronaldınho hermaçta barça yımı kurtarıo.Esıklerde deıvıd geçen sene çok kötydu ama bu sne kendnı topladı bu gelgadoda ş.lıgı maçlarnda gördkkı daha ıyı olucak marsılya maçnda kım ıyı top oynadıkı? şuan delgado teknık açısından çok ıyı bır oyuncu rıco dıosns ama rıco çok ıyı top saklıo ama hep garantı ve yana oynuo sorumluluk almıo.bısde ıkı yönlu ortasha yok bnce onun eksklğnden takım oturmuo hem defansıv hem ofansıv. ama bısde 2 tane aynı ösellığe sahıp oyuncu var dğer takımlarda bu yok işte hocada hangsnı oynatcam dıe karamsarlğa gırıyo buda normal. bisler çoğmus böyle dşndğms için biryerlere gelemyrs. bu enbaşta yönetmde böle ama eleştrı yapmadan kendmsı o ınsann yerne koyarsak bnce daha ıyı olucak tabıkı herkesn kendı düşüncesı saygı duyarıs. Gerçı bu yönetım anlayışı varken nekadar başarılı olaniliris orası muallaktahttp://besiktasforum.net/forum/images/icons/icon9.gif |
Sorun etmeye hakkı yok zaten.İki hafta dinlendi üstüne ankara maçında oynamayıp marsilya maçına saklandı ama ordada sahada gezdi durdu.Hiçbir varlık gösteremedi.Ertuğlul sağlam okadar ona güvendi ama o, hocasının yüzünü kara çıkardı...Ertuğlul hocada delgadoyu böyle kazanmaya çalışıyor demek ki.Ama bence bu ters tepebilir sonuçta hiçbir futbolcu yedek beklemek istemez formsuz olsada...Herzaman delgadoyu desteklemişimdir ama artık gerçekten kredisi bitiyor.Bu bir maçla olan şey değil...Gs maçı onun için büyük bir fırsat.Lincolnu kendisine rakip görsün ve çıksın baseldeki futbolunu oynasın.Hatta süper kupa finalindeki cincon maçında oynadığı gibi oynasın... |
yaa sen bjk nin futbolcusna defol git diyosun ayıp be kardeşim delgado gibi topçu her takıma lazım çok iyi bir futbolcu inşallah gs maçında gerçek delgadoyu herkez görecek |
Dlgado Besiktasa geldiginden beri Besiktas Lig, Kupa, Avrupa maclari olmak üzere yaklasik 80 mac oynamis suana kadar. 80 mactan Delgado gsyle oynanan süper kupa maci, ankaragücüyle oynanan kupa maci, Antalyaspor maci (ki sadece golü var) ve iki Zürih maci disinda bu takima ne vermis. Bu adama 80 macin sadece 5inde takima katki saglasin diyemi 1,5 milyon euro ödeniyor. 80 mactir bu adamin fos ciktigini defalarca gördük, 80 mactir sabrediyoruz, hala aceleci davranmayin diyenler var. Delgadoyu ben sahsen hali saha maci icin bile benim takimimda istemem. Birazcik mücadeeci olur insan, hirsli olur, onurlu olur bunlarin hic birisi yok. Forma bulamiyorsam oynamam, oh ne ala. Utanmadan birde ilk geldiginde kendisini Sergenle kiyaslamisti. Sen Sergenin top toplayicisi olamazsin. Pas pas diye ayagini silmez sana Sergen. |
Arkadaşlar boşuna polyanıcılık yapmayın malesef ne delgado nede rıco bjk yı ne şimdi nede gelecekte kaldırcak topcular.Delgado hıcbır zaman ıyı olmadıkı şimdi iyi olsun delgado ancak halı sahada top oynar atmaya çaliştıgı çalımları kımse halı sahda bıle yemez yani kısacası bunlardan bi cacık omaz 100 kiloluk ve 40 yaşındaki sergen bile bunlardan iyidir o yüzden kimse forza delgado fılan demesın hanı bı hoca demişti ya delgado ıcın bılet parasına bıle yazık işte o hocayı kutlamk lazım aynen öle. 5 mılyon euroluk dııl belkı 500 bın eurolu futbolcu olabılır,marsılya macında suclu aryosanız belli delgado 10 ouncumuz mac boyunca calım atmaz 2 toptan birini rakibe atar 3 sanıye ayında top tutmayı beceremzse herhalde kaybedersınız şimdi bazıları kızacak ama bunlar gercekler bende delgadonun cok iyi olmasını isterdım bende cok sevyodum ama yeter artık böle işte... |
delgado sıradan avrupa takımlarıyla yapılacak olan maçlarda ancak iş yapar. |
Arkadaşlar boşuna polyanıcılık yapmayın malesef ne delgado nede rıco bjk yı ne şimdi nede gelecekte kaldırcak topcular.Delgado hıcbır zaman ıyı olmadıkı şimdi iyi olsun delgado ancak halı sahada top oynar atmaya çaliştıgı çalımları kımse halı sahda bıle yemez yani kısacası bunlardan bi cacık omaz 100 kiloluk ve 40 yaşındaki sergen bile bunlardan iyidir o yüzden kimse forza delgado fılan demesın hanı bı hoca demişti ya delgado ıcın bılet parasına bıle yazık işte o hocayı kutlamk lazım aynen öle. 5 mılyon euroluk dııl belkı 500 bın eurolu futbolcu olabılır,marsılya macında suclu aryosanız belli delgado 10 ouncumuz mac boyunca calım atmaz 2 toptan birini rakibe atar 3 sanıye ayında top tutmayı beceremzse herhalde kaybedersınız şimdi bazıları kızacak ama bunlar gercekler bende delgadonun cok iyi olmasını isterdım bende cok sevyodum ama yeter artık böle işte... |
Türkiye`de Saat: 19:34 . |