![]() |
Sağlam: 'Bu Hata Senin Kaptan' Bu hata senin kaptan http://www.hurriyet.com.tr/_newsimages/4133741.jpg"Yediğimiz ilk golde direk dibinde bir oyuncu bulunması gerekirdi. Bu da sen olmalıydın. İkinci golde de paylaşım hatası yaptın. Bundan sonraki maçlarda daha dikkatli olmanı istiyorum." DENİZLİSPOR maçında ilk 10 dakikada bireysel hatalar sonucu yenilen iki gol, Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam’ı adeta çileden çıkardı. Maçtan sonra kaptan İbrahim Üzülmez’le bir görüşme yapan genç teknik adam, yedikleri gollerde yaptıkları kademe hatasına bir anlam veremediklerini belirtirken, "Direk dibinde bir oyuncu bulunması gerekirdi. Bu da sen olmalıydın. Her iki golde de senin hatan var. Bu hataları bir daha tekrarlamanı istemiyorum" diyerek tecrübeli futbolcuyu uyardı. Marsilya maçında da benzer hatalarla kalelerinde 2 gol gördüklerini hatırlatan Ertuğrul Sağlam, şunları söyledi: "Ortada bir hata varsa bunun faturasını sadece sana çıkarmak doğru olmaz. Hata yapılmıştır ve bunda takımın tamamı sorumludur. Sen, bu takımın kaptanısın ve oynadığın bölge çok kritik. Kalemizde gördüğümüz gollerde dikkat çeken kişilerin başında sen geliyorsun. Bundan sonraki maçlarda daha dikkatli olmalısın." Gerekli dersi çıkaracağım Yapılan eleştirilerden ders çıkardığını belirten ve bir daha tekrarlamamak için elinden geleni yapacağını söyleyen İbrahim Üzülmez, hocasına şu karşılığı verdi: "Hocam, sizin bu uyarılarınızı dikkate alacağım. Denizlispor karşısında kötü bir grafik çizdik. Daha oyunun başında kalemizde peş peşe iki gol gördük ve panikledik. Buna rağmen maçı bırakmadık ve mücadelemizi sürdürdük. 90 dakika sonunda sahadan 3 puan çıkarmayı başardık. Rakip oyuncuları paylaşımda sorunlarımız oldu. Hatalarımızdan gerekli dersleri çıkarıyoruz. Size söz veriyorum, bundan sonraki maçlarda benzer hataları tekrarlamayacağız. Derbi maçta kendimizi affettireceğiz." |
Hic Sanmıyorum Ders Çıkaracağını Zurichteki Golü Unutmadık. Ders Çıkarsan Şampiyonlar Ligi Maçından Çıkarırdın Ama Adam Yine Bomboş Kaldı Senin Bölgende. |
2 golüde onun yüzünden yedik Marsilya maçındada direkte yoktu Bıktım ibodan Sağa sola dönmesinden tello önde i.akın arkada oynasın Şu cocuga bi şans daha verilmesi lazım |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
hemen yargılamayın ibo yu adam tello yokken sol tarafta tek başına direniyordu ne çabuk unuttunuz kaptanı |
Ya beyler iki gün önce herkes İ.Akın'a sövüyodu burda. Üzülmez kadar mücadele eden adam mı var? Ayrıca Marsilya maçında ön direk değil arka direkte adam olmalıydı. Dahası kornerlerde direkleri kaleci aldırmalıdır.. |
İbrahim Üzülmez' i mücadelesinden dolayı hep takdir ederim. Ama yeteneklerinin sınırlı olduğu kesin. Baştan beri Akın' a şans verilmesini düşünenlerdenim, yetenekleri çok büyük. Ertuğrul hocada son şansı. Tello önünde gerçek yeteneklerini sergileyen bir İbrahim Akın bence süper olur... |
Alıntı:
|
tamam mucadele eder çok koşar felan uğraşır.ama bu iş bide yetenek meselesi orta açma problemi var.bi maçta 2-3tane orta mı açabilir.top ibo ya gelince acaba yine mi açamıcak orta diyoruz.ama yine geride olursa etkili oluyor.ofans özelliği bence yok.. |
İ.Akın Oynamalı diyenlere katılıyorum. Hatta kötü bile olsa i.akında ısrarcı olunmalı. |
iboda form düşüklüğü var bu çok açık,ama alternatifi var mı? mehmet sedef denenebilir belki |
bencede tello arkadas oynasın zaten lizbonda da arkada oynuyordu o adam ibonun marsilyada yaptıgı hata affedilemez |
ibrahimin zaman zaman böyle hataları oluyo.ilk değil.ama genede bu takımın kaptanı olmayı hakediyor. |
kornerde ön ve arka direğin tutulmadığı nerde görülmüş?!! ne yapıyo bu anlamıyorum! |
Ertuğlul hoca üzülmezi uyaracağına toramanı uyarsın.Asıl onda form düşüklüğü var.İlk goldeki hatası kabullenemez bir hatadır bence.Servete gülüyodum geçen hafta başımıza geldi busefer.Üzülmezdede toramandada düşüş var.Biran önce toparlanmalılar... |
Alıntı:
|
ibrahim üzülmez kadar koşan adamm var mı takımda?ayıp ediyosunuz hepiniz. |
Alıntı:
Mehmet Sedef Paf Takımda Döktürüyor O Denensin. Tello'nun Önünde İ.Akın'da Akın'ın Formuna Göre Değişmeli Ama İdeali tello ve akınlı Sol Kanat. Marsilya Maçında Yediğimiz Golde İbonun Hatası Yok Diyen Arkadaslar Var Arka Direği Ben Mi Alacaktım Yoksa İbo Mu ? Sağ Bek ve Sol Bek Alır direkleri. Zurich Maçında Alphonso'nun Son Dakkada Attıgı Golü Hatırlayın Sn. Sol Bekimiz Ortalarda Yok Ceza Sahası Dışında.. Denizli Maçında'da Kornerden yine Ön Direkten Yedik Golü Yine İbonun Bolgesi..Denizlinin 2.Golündede Toraman Hata Yapabilir Her Yerde Toraman Var Çünkü 100 Topta 1 Topda Iska Geçsin Artık.Toraman Yaptı Hatayı Ama İbo Yine Olması Gereken Yerde Yoktu:) Daha Ne Anlatalım;) |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 14:21 . |