![]() |
ya abi tamamda istikrarsız olduğu için fazla güven vermiyo. |
valla peşinen konuşmak istemiorum ama delgado'ya guvenerek ben yola cıkarmıyım acıkcası artık duşunmeye başladım bunu...Kendini gosterme zamanın geldi de geçio be delgadom yaa..Artık silkelen ve kendine gel yeter... |
kozumuz buysa ertugrul hoca kozu cok üflemesi lazım yanlıslıkla gs ye carparsa batar walla ben o kadar soyledim ona mecbursuysan 8 deme diye ama o kozu üflemeyi tercih etti :D:D bakalım tutucak mı koz |
Delgadodan bişey beklemiyorum açıkçası. |
marsilya macından sonra bende birsey beklemiyorum |
O kadar karamsar olmayın arkadaslar iyi adam eksiltip ani cıkıslar yapabilen birisi...Hiç belli olmuyor fakat nasıl oynuyacağı inş. derbide iyi gününde olur... |
ahh bi iyi oynasa gol atmanı beklemiorum iyi oyna lütfen :( utanıyorum artık alex,ve lincoln ile kıyaslandıgında.. |
o iyi oynasa onun ortası yok zaten cok iyi ya cok kotü ama yinede bilmiyorum takımın ona ihtiyacı oldugu zaman yok sahada |
Abi olaya bak ya adama 5 milyon euro saymisiz, takimin en pahali futbolcusu, gecen sezon alisma evresi dedik gecistirdik o donemde gecti, herhangi bir sikintisi yok parasini tam aliyor, sakatlik derdi yok ve bu halde bile ADAM OYNASIN DIYE DUA EDIYORUZ bunu hazmedemiyorum ya takimin 10 numarasi boyle mi olmali yaaaa |
serdar özkan = delgado * 2 okadar |
Türkiye`de Saat: 00:42 . |