![]() |
Alıntı:
|
Boyle şaçmalık olmaz.Derbiye saatler kala boyle birşey yapması futbolcularıda etkiler.Nasıl biri olduğu zaten belliydi şimdi ise tescilledi...(Transfer olayı için haksızda değil..)Genede yaptığı terbiyesizlik... |
Bu adam Gerçek beşiktaşLı olsaydı Maçtan sonra ederdi... Oyuncular şu an ne düşüno ALLah bilir... Ard Niyet arıyorum bu davranıştan Be$iktaşı SATANI BİZDE SATARIZ ULAN ! |
deliden dostun olacağına akıllıdan düşmanın olsun... |
aman ne üzüldüm |
Acemilikten Öte Bişey Şimdi Bu Kolot Efendinin Yaptığı Kesinlikle Art Niyetli!! Yeter Ulan Reklamını Yaptığın Tabi İstifa Ederken Bile Reklam Düşünüyosun Derbi Öncesi İstifa Allah Belanızı Versin Haysiyetsiz Herifler.. |
Alıntı:
|
Arkadaşlar dün yaptığı açıklamalardan haberiniz yok galiba! O açıklamaların üstüne başkan istifasını istemiş. Bence çoook iyi olmuş. Hem takımı topa tutacaksın hem rezalet çıkartacaksın hem yönetici olacaksın!!! (zaten Beşiktaş'lı olmadığı kesin olduğu için hem Beşiktaş'lı olacaksın diye yazmıyorum) |
şu mübarek günde dua ediyorum.inşallah birgün demiröreninde böyle haberini okumayı nasip eyle yarabbim!!http://besiktasforum.net/forum/images/icons/icon8.gif |
o konuşmadan sonra istifa etmemesi ayıp olurdu maç öncesi yapılcak şey deil hangi mantığa sığar... |
Türkiye`de Saat: 14:14 . |