![]() |
Gs maçı tahminlerinizi alalım arkadaşlar. 0 - 1 delgado |
0-2 Bobo ve S.Özkan... |
1-2 diyorum ama 1-1 de kalabiliriz inşallah yeneriz. |
0-2 tello serdar özkan |
0 2 nobre nobre |
zor maç.birde ilk 6 haftada gese maçlarında seyrettiğimiz hakemlerin hemen hepsinin gesenin lehine tavır sergilediğini varsayarsak daha da zor.ben 1-0 olsun bizim olsun diyorum.ama 20 senedir ilk kez bu kadar ümitsizim.bu maçta beşiktaşıma sonsuz başarılar diliyorum. skor tahminim 2-0 ama gönlümden geçen 0-1 inşallah takımımız adına hayırlısı olsun |
3-1 alırız.Bobo,Nobre,Delgado... |
0-5 delgado 2 bobo 2 s.özkan |
3-1 alıcaz |
Alıntı:
çok sallamışsın http://besiktasforum.net/forum/images/icons/icon10.gif 3 gün 3 gee bayram ederim vallah. |
:D ne sallaması abi görüceksin |
0-1 delgado |
3-0 alacağız Allah' ın izniyle:) Delgado atarsa daha büyük bir sevinç olur benim için (A) |
Aslında skor hiç önemli değil.benim şahsi fikrim beşiktaş göze hoş gelen ,oyunu boğmayan bir anlayışla maça çıksın ve gerçekten de bunu sahaya yansıtabilsin.Ondan sonrası zaten kendiliğinden gelir.Zaten bu takım avrupanın en az gol yiyen 10 takımı arasında gösteriliyor dolayısıyla rakibe pozisyon vermeden gol pozisyonları bulursak en az 1 i gol olur.Tabi bi de her maçta olduğu gibi bu maçta da gese ye verilecek penaltılarla da başa çıkabilmeliyiz. |
Doğru dürüst futbol oynasınlar o da yeter. |
maç bızım olsunda kac kac olursa olsun lıncoln ve hakan şukurunde kadroda olmadığını dusunurek yorum yapmıyacam çunku lıncoln ve hakan sukurun oynadığı sion macında gs gorduk kı bızım futbolumuzda siona benzıyo defansın arkasına toplarla bu maçı kazanırız ıns. |
Zor maç olacak inş kazanırız 1-2 alırız bobo-nobre lincoln |
0-4 tello 2 delgado ibrahim toraman |
2-3 yeneriz nobre 2 tello 1 iki golüde kendi kalemize atarız ges gol a:aetsch: :aetsch: :aetsch: :aetsch: :aetsch: tamaz |
2-0 gs alır arkadaşlar.kızmayın ama bana...iddaacılara duyrulur. |
Alıntı:
|
Bence üzülerek söylüyorum gayse 2-0 yenicek :( |
1-0alıcaz.. gol tellodan gelicek... 7li dakikalardan birinde gelicek (7-67-37 gibi) ama tello olmzsada delgado atar |
4-0 falan diyenler var:D Yenecekmiyiz acaba Lincoln ve Hakan'ın olmamasına rağmen... |
lincoln yok kesin yeneriz skor ve kimin attıgı onemli degil |
buraya yazdım 3-2 biz yeneceğiz.(Denizli maçından alışkanlık oldu ) |
güzel bir futbolla yenelim skor önemli değil bence |
1-2 goller nobre, delgado |
1-1 veya galatasaray 2-1 kazanır... |
4-2 |
1-3 nobre bobo toraman |
0-1 nobre |
2-1 bizim maç goller bobo ve kurtuluştan gelecek onlarınkini de ibrahim üzülmez kendi kalesine atıcak aha yazdım |
kartal bu maçı kesinlikle alacaktır bunu herkes duysun ibreti alemede örnek olsun.cimbomu olimpiyat stadının çimlerine gömeceğiz.ben bunu bilir bunu söylerim.1-0 veya 2-1 alırız maçı kartalıma bol şans dilerim.görüşmek üzere lojistikli kartal 06 |
Alıntı:
|
... |
keşke bilmez olaydım ama defansları genel olarak top kullanamayan(halk arasında kazma deriz biz bunlara:D)oyunculardan oluşan, orta sahalarında da sadece mücadeleci oyunculardan kurulu olan ve genel olarak futbol felsefesi yerleşmemiş oyunculara sahip olan 2 takımın maçından pek birşey beklenemez, yan toplardan klsaikleşmiş hatalarla gelen 2 gol ve artık penaltı olup olmadığını tartışmak bile tarz bir poazisyon ve sonuç, ayrıca ekleyeyim, kimse bana galatasaray'ın iyi olduğunu da iddia etmesin, 2 takım da rezaletti... |
yenildik yine korkak oynayarak bıktım be bıktık beee |
Türkiye`de Saat: 15:05 . |