![]() |
delgadoyu sakladı mı ? kafan mı hoş senın birader :) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Benim anlamadığım beşiktaş'ın kadrosu Kayserispor'dan daha mı kötü? Kayseri'nin geçen sene futbol anlayışı bu değildi. Kayseri kadar bile cesur oynayamıyoruz. Tamamen anlaşılmaz. |
ya saçma sapan defans taktikleri ve diatta gibi saçma sapan futbolcular yüzünde ne hallere geldik. diatta ve ibrahim üzülmez artık bu takımdan kesilsinler. ibrahim akın sol açık oynasın. tek ön libero oynayalım. rico forvetin hemen arkasında serbest adam olarak oynasın. o olmayınca delgado tabii ki. hep çift forvet oynayalım. milan deplasmanında daa rizeye karşı inönüdede. çift forvet arkasında teknik adam. önce rico, olmazsa delgado veya serdar özkan. 3 tane adamımız var bu bölgede. daha ne istiyoruz yaaa. daha neyi bekliyoruz. maç başına 2 gol pozisyonu 0.50 gol ortalaması tutturduk. şaka gibi. |
delgado yu iyi saklayın hocam .seneye eğer şampiyonlar ligine gidersek lazım olur.kimse bilmesin görmesin duymasın.aman deyim haaaaa. |
okudukça şok geçiriyorum ya.siz değilmiydiniz hocamızı yer göğe sığdıramayan.her zaman yanındayız hep destek tam destek diyen.tamam kabul ediyorum 7 haftadır bırakın harika oynamayı oynayamıyoruz bile.ama bunun suçlusu sadece ertuğrul hoca değil.ewt o da suçlu ama futbolcularda suçlu yönetim de.hele yönetimi tartışmaya bile gerek yok.hepimiz biliyoruz.hersey iyi giderken destek olmak kolaydır.asıl desteği şimdi olmalıyız.sabretmeliyiz ama bunu söylemeside yapması da çok zor biliyorum.gs maçı sonrası resmen oturup ağladım ya.tigana gibi bi adama 1 sezo katlandık.ertuğrul hoca geleli daha 7 hafta oldu.yanlış anlamayın kimseyi korumuyorum.ama her beğenmediğimiz adamın hemen ipini çekiyoruz olmaz ya.her yıl yeni hoca geliyo.tigana ya dayandıktan sonra ...ne kadar içim acısada sabretmeye devam edecem hep destek tam destek..:frown: |
Türkiye`de Saat: 01:26 . |